BILA SAM DIVLJE DETE, ORGANIZOVALA SAM REJV ŽURKE: Ana Brnabić otkrila nepoznate detalje iz mladosti (VIDEO)

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića, što je prvo njeno gostovanje u nekom televizijskom šou-programu.

Brnabićeva je progovorila o svojoj prošlosti, te je iznela niz detalja o kojima dosad nije pričala.

- U Petu gimnaziju sam išla, to mi je najlepši period u životu. Svi moji najbolji prijatelji su iz tog perioda. Siniša Mali je išao sa mnom u školu, dve godine ispred mene je išao. Mnogi ljudi iz te škole su danas uspešni. Bila sam divlje dete, pravila sam gluposti. Posle Pete bili su samo izlasci, noćni život, svašta. Organizovala sam rejv žurke, partije - navela je u emisiji.

- Odlazak u inostranstvo je bila moja velika promena, nisam bila zaštićena tokom fakulteta. Bilo mi je teško. Svaki dan sam htela da se vratim. Bila sam šest godina između Velike Britanije i Amerike. Uvek sam htela da pomognem svojoj zemlji, znala sam da ću se vratiti u Srbiji. Dosta sam se iživela. Proputovala sam mnogo. Posvećena sam poslu i porodici, to je najvažnije - ispričala je u "Amidži šouu".

- Nikad mi nije padalo na pamet da ću biti premijerka. Uvek sam mislila da Srbija ima mnogo potencijala. Porodica nije znala kako će to biti, javan posao, premijer, politika, nisu bili sigurni - dodala je Ana Brnabić.

Izvor: Blic.rs
Foto: AmiG Show-Printscreen/Youtube

Pogledajte još