Veliki brat: Tamara ispala

Ono što je bilo zanimljivije od samog izbacivanja jesu troje novih takmičara koji su ušli u kuću. Oni su mladi, provokativni, i napraviće pravu zbrku u kući.

Ono što nije bilo namešteno, a išlo je uživo jeste „prepucavanje“jednog od ukućana - Nirmala i voditeljke Antonije. On je njoj uspeo čak da prebaci i da se pogrešno izražava, a prethodno ona njemu da je suviše paranoičan...

Na slici: Antonija
(old_image)

Prvi koji je ušao jeste Vladimir, naočiti Crnogorac koji ima 28 godina i iz Bara je. Ušao je da pokaže Nemešu ko je muško u kući.

Zatim je ušao Branislav, ima 24 godine i za sebe kaže da se jednako dopada i ženama i muškarcima. On takođe za sebe kaže da je „profesionalni performer“, po srpski – striptiz majstor. Umetničko ime mu je Brendon. Kažu da je konkurent Horvatu, a videćemo kome će se više dopasti – ukućanima ili ukućankama.

Na slici: Branislav
(old_image)

Komentari na Facebook stranici Velikog brata kažu da su Brendon i Horvat novi VB par?!

Treća takmičarka je opasna i seksi Antonija. Ona ima 25 godina, dolazi iz Opatije i „voli da zuji“. Njene drugarice kažu da ona jednostavno – voli seks. Više od Marijane? To ćemo tek da vidimo...

Osim igre „Evropska Unija“ koja je prethodne nedelje uzdramala i podelila ukućane Velikog brata, bilo je još nekih zanimljivosti... Nemeš je sve sigurniji da bi s Marijanom proveo ceo svoj život. Duško je Soraji govorio kako je atraktivna „da je čovek ne isturi iz ruke 3 dana“. Soraja mu je rekla da joj se niko iz kuće ne sviđa, a Duško je žalio što nije mlađi i njen tip – „Što bi toj sreća bila“.

Na slici: Vladimir
(old_image)

No, sada kreću još burniji događaji, jer ulaze mladi i orni za zabavu novi ukućani. Tamarin dečko će svakako biti srećan, ali Nikola... i ne baš. S kim će sada da se igra po kući?

I za kraj, Veliki brat je odvojio muške i ženske ukućane, i živeće u odvojenim prostorijama do daljnjeg...

Pogledajte još