MRZIM TE, ALI MORAMO DA SE MIRIMO DA BISMO SAČUVALI FINANSIJE: Tara Simov osula paljbu po Ša, reper joj nije ostao dužan! (VIDEO)

Naredna gošća voditelja Mateje Matijevića i Nenada Aleksića Ša bila je njihova bivša devojka Tara Simov.

- Evo, kod nas je jedna loša devojka... Šalim se. Dobrodošla, kako se osećaš? - pitao je Mateja.

- Počeću da pijem lekove od Matore, nije mi dobro. Znala sam da od trojke želiš da budeš voditelj, ali otkud Ša, jako mi je neprijatno - priznala je Tara.

- Nama je još neprijatnije. Lepo nam izgledaš. Ja ću mrvicu da izađem iz uloge voditelja i da prokomentarišem odnos - rekao je Ša.

- Da li ste normalni? - pitao je Mateja.

- Naravno da nije normalno, voleo bih da stanu tuče. Odnos je čudan, nenormalan, ali takvi smo, kakvi smo - dodao je reper.
Ja sam samo prišla da dokažem da mogu da ga poljubim, pristao je na to, slab je na mene. Danima traju vređanja, peckanja, ja sam nekako se trudila da budem iznad uvreda, jednom sam nasrnula na njega. Pre i posle toga sam se trudila da budem iznad situacije. Svako ko me bude ponižavao će dobijati ono sto zaslužuje. Preterala sam sinoć i one nedelje, ali da nije bilo vređanja, ne bi došlo do toga. Svaka akcija ima reakciju. Ako ja bocnem, ne ide da mi vređaš porodicu, mene...
- dodala je Simova.

- Porodicu nikad prvi ne vređam - rekao je Ša.

- Svaki put kad me neko bude ponizio, dobiće 40.000 puta gore. Ja sa Nenadom mogu da imam odnos kao sa Matejom. Dajem sebi za pravo da vam se obratim ako mi je loše, sve više od toga ne želim, ne prihvatam. Imam pravo da radim šta hoću, meni mama i tata nisu govorili šta da radim, neće ni Nenad, ni Mateja. Ja juče nisam imala nameru da se svađam, nije mi bio problem da ispoštujem zadatak, na šta sam dobila nabijanje polnog organa u facu, obigravanje oko mene, prsnula sam malo šlagom, na šta mi je rekao da sam k*rva... Trebalo je da fljusnem šamar i da se okrenem i odem, to nisam ja. Ja sam veliki kompleksaš. Ako mi namećeš da želim da budem žrtva, ja ću skočiti na 100 ljudi da dokažem da ne želim - dodala je Tara.

- Hoće da preokrene celu priču u svoju korist, i te kako ne može. Tara Simov laže, ona izaziva. Juče je krenula da pecka sa Anđelom čim sam se probudio - dodao je Ša.

- Druže, vazduh si, pričam sa Anđelom, ko si ti da mi zabraniš? Ima da pričam sa kim hoću, ti si niko i ništa u mom životu - poručila je Simova.

- Prejadno i presmešno mi je ovo što priča. Devojka je dokazala sve što sam rekao. Deluješ kao neki dečkić iz huda koji je sveže svaren došao da prodaje kriminal - istakao je Ša.

- Mogu sa njih 20 da se viđam u isto vreme, 21. vek je. Svoj bol u srcu rešavaj sam. Ja ću da pričam sa kim hoću, to nije inat, mene za tebe boli ona stvar - dodala je Simova.

- Tara, što si se ti mirila sa njim? Da bi prestao da iznosi detalje o tebi? Fizički si nasrnula na njega kad je pričao o kučićima - nastavio je Mateja.

- To je bilo zarad mog mira, lagala sam kad sam rekla da nisam ravnodušna. Sada je nula, minus, mržnja na maks. Gadi mi se u svakom smislu te reči - istakla je Tara.

- I mržnja je emocija. Drago mi je da me ova osoba ne voli - rekao je reper.

- Ne remeti moj mir, ja neću tebe. Mene mrze, a tebi se smeju - dodala je Tara.

- Meni je tebe žao - rekao je Ša.

- Hajde, nećemo u glas - smirivao je situaciju Mateja.

- Pre neki dan smo imali seks, čak smo pričali da ako zatrudni, rekla mi je da će mi dati dete - otkrio je Ša.

- Nisam imala seks, imali smo lagani peting, mirila sam se da bih sačuvala svoje finansije - rekla je Simova.

- Ovaj čovek je dosta toga učinio za tebe, platio kaznu 50.000 evra, trebalo bi da ceniš - rekao je Mateja.

- Ali ne cenim - dodala je Tara.

- Rekla si u jednom momentu da ti je pričao kako ga lože tvoji odnosi sa drugim momcima, da li je to istina? - pitao je Matijević.

- Da, da ga loži, da mu imponuje što sam ja samo njegova do kraja života, a pre toga su bili mnogi. Kunem se u sve živo - rekla je Simova.

- Ova devojka je za hospitalizaciju. Kunem se da to nije bilo i kunem se da smo vodili ljubav - dodao je reper.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još