ŽAO MI JE AKO JE MOJA NAMERA POGREŠNO SHVAĆENA: Niša Saveljić oglasio se nakon incidenta sa Divcem

Proslavljeni košarkaš Vlade Divac navodno je udario bivšeg fudbalera Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge, preneo je Kurir, koji sada donosi prvu reakciju eks fudbalera na taj nemili događaj. Ipak, pre njegovih reči, valja podsetiti na sve što se događalo u decembru.

Do okršaja je navodno došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige, Petra, požalila svom ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Kako tvrde dobro obavešteni izvori, Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke. Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čoveka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smeštaj u Americi.

Očevici tvrde da su se Divac i Saveljić sreli u Bodiroginom restoranu. Prema njihovim rečima, situacija je bila napeta, Divac je odmah skočio na nekadašnjeg prijatelja. Pali su šamari, pa su Bodiroga i konobar skočili da ih razdvajaju. Saveljić je pokušao da objasni da nije imao lošu nameru, ali Vlade nije želeo uopšte da ga sluša. Sasuo mu je niz uvreda u lice i izgurao ga iz restorana.

Saveljić tvrdi da su poruke koje je slao ćerki košarkaša pogrešno protumačene, i ističe da mu je Divac pomogao u životu:

- Meni je jako žao što je došlo do nesporazuma. Divac i ja smo dugogodišnji prijatelji. Zna me kakav sam i kakav sam otac, ali i čovek. Žao mi je ako je moja namera pogrešno shvaćena - kaže nekadašnji fudbaler i nastavlja:

- U životu nisam imao nijednu mrlju. Mene niko nije maltretirao. Ta scena je za mene bila nesvakidašnja, nema potrebe nikome da se pravdam, ali mi je žao ako je neko pogrešno shvatio. Divac mi je pomogao u Americi, dao mi je kontakte - kaže Saveljić.

On ističe da je i dalje u šoku zbog svega što se desilo.

- Žao mi je što nismo razgovarali o tome i što nisam imao priliku da objasnim. Mene niko nije gurao, niti udarao, samo sam izguran iz lokala. Neprijatno jeste, ali žao mi je ako je familija Divac tako shvatila, ja to ne radim.

Izvor: Telegraf.rs/Kurir
Foto: saveljicnisa27/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.