IMAĆE LIČNOG VOZAČA I BORAVITI U APARTMANU SA POGLEDOM NA TORANJ: Anastasija Ražnatović uveliko se priprema za prvi nastup u Parizu

Pevačica Anastasija Ražnatović uveliko priprema svoj prvi nastup koji će imati u Parizu, a na tretmanu koji su joj organizatori nastupa pripremili mogu da joj pozavide i svetske zvezde.

- Anastasija će odsesti u hotelu koji slovi za jedan od najluksuznijih u Parizu u kome će dobiti jedan od najvećih apartamana iz kog se prostire pogled na Ajfelov toranj. Apartman poseduje dve sobe, dva kupatila, džakuzi kadu kao i veliku terasu. Ona će imati i ličnog vozača koji će joj biti na usluzi 24 sata tokom boravka u francuskoj prestonici - govori dobro obavešten izvor.

Sa Anastasijom će u Francusku krenuti i ceo tim ljudi sa kojim sarađuje, od PR-a do frizera i stiliste koji će biti smešteni u hotelu gde i ona.

Ceca zbog poslovnih obaveza neće prisustvovati prvom nastupu svoje naslednice. Ona istog dana ima koncert na Kopaoniku, zbog čega nije izvodljivo da krene sa njom na put.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još