IDEALNI PARTNERI: Koji horoskopski znak savršeno odgovara vašem?

Oni koji veruju u horoskop kažu da svaki horoskopski znak ima svog savršenog partnera. Proverite koji je vaš.

Bez obzira na to da li je reč o njihovom pogledu na svet, ljubav ili posao – ovi horoskopski znakovi se savršeno nadopunjuju.

Ovan

Ovan se savršeno slaže sa Devicom. Ona je razumna i oprezna, pažljiva, pouzdana i brižna – što prija spontanom, dinamičnom i ponekad nepromišljenom Ovnu.

Bik

Bikovi žude za Vodolijama. Naime, Vodolija je puna energije, temperamentna je što oduševljava Bika, koji ima pomalo letargičnu prirodu. On se raduje i zna da živa u životu, ali je ponekad flegmatičan i spor. Tada na scenu stupa Vodolija, koja ga pokreće i čini srećnim.

Blizanci

Blizanci ne mogu da zamisle život bez Bika. Bik je jako strpljiv s ljudima. Osim toga, on je i jako srdačan i izdržljiv. Dakle, savršene karakteristike da nadopuni živahnog Blizanca.

Rak

Ako postoji znak bez kojeg Rak ne može, onda je to Škorpija. On je hrabar, odlučan i neustrašiv. Takođe, on je strastven i veran. Upravo to je ono što je potrebno osećajnom i suzdržanom Raku.

Lav

Kako bi mu život bio ispunjen, Lavu je potrebna Vodolija. Ona mu je potrebna ne samo kao partner, porodica, več i kao prijatelj. Lavu prija samostalnost, odlučnost, idealizam i energije Vodolije. Samopouzdanim i spontanim Lavovima imaponiju da pored sebe imaju osobu koju krase ove vrline.

Devica

Strelac je – sa svojim humorom, opuštenošću i dalekovidošću – ponekad perfekcionistički nastrojenoj Devici savršen pratilac u životu.

Vaga

Osobama rođenim u znaku Vage potrebna je Riba u njihovom životu, jer ona je saosećajna, maštovita i intuitivna. Baš to treba osećajnim Vagama koje teže za ravnotežom.

Škorpija

Škorpiji je jako teško bez Vage. Ona je osećajna, diplomatski nastrojena i ima izjednačujući efekat na ljude. Škorpija je pak često vrlo instinktivna, stroga i izazovna – pa tako ova dva znaka čine u prijateljstvu, na poslu i u porodici savršen duet.

Strelac

Strelcu u životu treba jedan Lav. Brižan je, odgovoran i šarmantan, ali i metodičan, objektivan i savestan. To je za avanturistički nastrojenog, ali ponekad i lakovernog Strelca dobra suprotnost.

Jarac

Život Jarca savršeno može da upotpuni Blizanac. Naime, Blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni. To imponuje savesnom, često suzdržanom i pomalo tromom Jarcu.

Vodolija

Vodoliji je potreban Rak u životu. Rak je osećajan, ima smisla za humor i vrlo je maštovit. Takođe je vrlo brižan tip. To privlači Vodoliju, koja ponekad zna da bude vrlo impulsivna i napadna, nervozna i ekscentrična.

Ribe

Život Ribe gotovo da je nezamisliv bez Jarca. Jarac je objektivan, koncentrisan i vrlo pouzdan. Osim toga, on je verno biće. Upravo to je potrebno emocionalnim i ponekad preosetljivim Ribama.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustacija/Unsplash.com

Pogledajte još