MOJA LEPOTA UMELA JE DA ZASMETA NESIGURNIMA: Maja Manojlović iskreno o karijeri, ljubavi i privatnom životu

Voditeljka televizije "Pink" Maja Manojlović otkrila je šta je od srca nasmeje, na kojim lekcijama u životu je zahvalna, ali i kako reaguje na maliciozne komentare.

Zbog čega si se smejala danas?

- Svojoj drugarici i našim razgovorima na temu trošenja. Rekla sam joj da je sevap da nam banke daju neke bespovratne kredite kad tako radosno i od srca trošimo novac, i na sebe i na druge.

Koliko ti je koronavirus poremetio planove? 

- Dosta. I prvi i drugi put postkovid mi je izmenio svakodnevno funkcionisanje. Mislim da je postkovid period naporniji od samog perioda trajanja virusa.

Koliko je dovoljno za sreću?

- Trebalo bi da je malo dovoljno za sreću. Mi smo ljudi prokleti, stalno želimo još i još i više da bismo bili srećni, srećniji. A za sreću je dovoljno malo. Ko je to osvestio - taj je suštinski srećan čovek.

Šta čini život lepšim?

- Ljubav! U svim oblicima. Ljubav prema životu, prema suncu, mesecu, prirodi. Prema porodici, prijateljima, poslu. Gde je ljubav - tu je život lep.

Omiljeno doba dana?

- Jutro.

Da li ti je lepota pomogla ili odmogla u karijeri?

- I jedno i drugo. Televizija je vizuelni medij, lepota otvara vrata, a ostalo je na sposobnosti i kvalitetu rada. Sa druge strane, u kolegijalnim odnosima lepota je umela i ume da zasmeta nesigurnima.

Životna lekcija na kojoj si zahvalna?

- Na svakoj koju sam naučila iz svojih grešaka. Ko greške posmatra kao životnu školu, a dobar je đak, taj je savladao mnoge lekcije. Ta sam, besprekidan rad na sopstvenom razvoju.

Kako reaguješ na maliciozne komentare?

- Jako retko reagujem upravo jer su maliciozni. Reagujem na maliciozne komentare koji su drugima upućeni, stanem u odbranu toga koji je napadan.

Nikad se ne bi odrekla...?

- Vode. Vazduha. Porodice. Sebe.

Čiji saveti su ti dragoceni?

- Mamini, tetkini, kao i od još nekoliko prijatelja.

Od koga si ti učila "zanat"?

- Uvek od najboljih, ali i iz sopstvenog iskustva u poslu. Procenim ko je prema mom mišljenju najbolji, posmatram, vežbam, primenjujem. I dan-danas kod kuće pogledam sebe, tražim sitne nepravilnosti, gledam kako da budem još bolja.

Omiljena društvena mreža i zašto?

- Instagram, jer ima mnogo modnog sadržaja koji pratim.

Čiji profil tajno pratiš na mrežama?

- Ne smem da otkrijem, tajno je.

Opiši sebe u 3 reči?

- Ozbiljna, optimista, lojalna.

Osobina koju ne podnosiš kod ljudi?

- Dvoličnost, pretvaranje, površnost, nezahvalnost.

Poslednja laž koju si izgovorila?

- Ne mogu da se setim, zaista.

Izvor: Redportal.rs
Foto: maja.manojlovich/Instagram

Pogledajte još