Dule bi da bude - Švarceneger

Stanari kuće Velikog Brata jedva su dočekali sunčani dan da se malo razgolite i sunčaju. Lester, Nikola, Dražen i Nemeš su skinuli majice ali ih u tome nisu pratile i devojke. Mila, Tamara i Marijana su u dvorištu vežbale svoju tačku za "cirkuski zadatak", a bilo je i manjih nesuglasica.

Raspored poslova je sledeći - dok je u kući Ema brisala podove, Bojana, Slavica i Nikola su razgovarali o Velikom Bratu. Slavica je razmišljala postoji li mogućnost da joj moćni Brat smanji kilograme. Džordž zna da mora sam nešto da uradi za liniju i zato vežba, a i  Radašin se ugledao na Džordža pa je trčao kroz kuću. Pritom je kad god je mogao dobacio i poneki poljubac ukućankama.

Ali i "đubretari" na otpadu koriste lep dan za sunčanje. Duško pokušava da se dopadne Soraji, a jedan od načina je i sunčanje bez majice. Soraja se sprema da Duška ofarba jer joj se ne sviđa njegova nova boja kose. Odlučila je da Dule bude crn, a on se i nije m,nogo protivio. kako da odbije lepu i atraktivnu Soraju. Čak joj je rekao da ga ošiša jer želi da liči na Švarcenegera. Ali Soraja ne može da se seti ko je Švarceneger.  Tu uskače Horvat koji joj objašnjava da je reč o američkom glumcu.

Pogledajte još