IZAŠAO SI IZ TUNELA I ZATRPAO GA: David Dragojević uputio snažnu poruku podrške bratu Dejanu (VIDEO)

U okviru "Nedelje ljubavi" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan klip o vezi i braku Dalile i Dejana Dragojevića, koji se raspao nakon njene javne prevare sa Filipom Carem.

Voditeljka Ivana Šopić zamolila je Dejana da prokomentariše video-snimak, a Dragojević je hladno govorio o svojoj bivšoj supruzi.

- Niti žalim, niti ću da se osvrćem, sve ovo ide na brisanje. Napravio sam veliku grešku što sam se odvojio od porodice. Koliko god delovalo sjajno i bajno, zaboravio sam svoje postojanje. Ja sam rekao kad sam raskrstio, da je to to, sa moje strane je tačka. Mene je život ovde slomio i kad sam došao posle Pravoslavne Nove godine stojim čvrsto, imam stav i taj stav će da mi se pojača. Nadam se da ću biti čist 100%. Đedović me je naštimao, niti mi se trese glas, niti ruka. Onaj period i ovaj sad trenuak je ozbiljan napredak - rekao je zadrugar, a njegov rođeni brat David oduševljeno je dočekao ovo izlaganje.

Naime, straiji Dragojević na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podelio je Dejanov komentar i poslao mu snažnu poruku podrške.

- Izađi iz tunela, kreni ka svetlu! Mili moj! Dejan na 100%. Ne da si izašao iz tunela i zatrpao ga, nego procvetao kao zumbul - napisao je David.

Podsetimo, Dejan je zbog braka sa Dalilom bio u lošim odnosima sa majkom Biljanom i bratom Davidom, sa kojima godinama nije razgovarao. Međutim, tokom teških dana u "Zadruzi 5" David i Biljana uspeli su da se približe Dejanu i poprave narušene porodične odnose. Inače, Dejan je nedavno započeo ljubavnu vezu sa Aleksandrom Nikolić, što je usrećilo njegove bližnje.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još