Marijanin otac malo popustio: "Ipak ću je dočekati"

"Onog trenutka kad se to dogodilo, da sam joj bio blizu, zadavio bih je golim rukama. Sad od vas čujem da nisu koristili kontracepciju, pa i da postoji mogućnost da je zatrudnjela, i što da vam kažem, ma što god bilo, živ se čovjek na sve navikne. Njoj će biti najgore u tom slučaju", izjavio je Marijanin otac Ivo Kovačević, komentarišući "vruće scene ispod jorgana" između Marijane i Nemeša, prenosi Alo.

Marijanin otac, koji je prvo rekao da za njega kćerka više ne postoji i da je se odriče, sada naglašava da je mišljenje promenio zbog jedne rečenice svoje kćeri: "Ona je rekla: `Moj zadatak je izvršen`. Tada sam shvatio da je njoj to zapravo bio zadatak kojeg joj je zadao Big Brother. Ne znam, možda joj je to bio zadatak, zaista ne znam".

Ivo Kovačević kaže da su on i Marijanina majka psihički jako loše i da su stalno na sedativima.  O Marijaninom suprugu Ivanu kaže: "On će morati sam odlučiti što će s njom. Da je meni to žena napravila i nakon četiri kćeri, ja bih joj rekao zbogom. Ivan je realna osoba i prije svega dobar čovjek, a nadam se da je Marijani jasno da je završila s njegovim povjerenjem".

Svestan je i da bi njegova kćerka u BB kući mogla nastaviti "romansu" s Nemešom pa kaže: "Opet sam ja njen otac. Ne mogu ja tu ništa učiniti, to bi bila njena odluka. Ponavljam, zadavio bih je da sam tamo, ali nisam. I nakon toga ću je dočekati i odvesti kući".

 
 
Pogledajte još