OD NAŠE LJUBAVI NE POSTOJI JAČA SILA: Ilda Šaulić u zagrljaju sestre Sanele pevala na nastupu (VIDEO)

Ilda Šaulić u četvrtak je nastupala u jednom beogradskom restoranu, a njeno izvođenje najvećih hitova narodne muzike i provod nije propustila pevačicina starija sestra Sanela.

Ilda je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila delić atmosfere sa nastupa i snimke na kojima se može videti kako u zagrljaju sestre peva hit Ane Bekute "Treba vremena".

- U mom srcu urezana si duboko. Tako nežna, ljupka i mila, od naše ljubavi ne postoji jača sila. Moja Sanela - napisala je 43-godišnja Ilda pokraj zajedničke fotografije sa sestrom.

Do pre tri godine kada je 17. februara nastradao njihov otac Šaban Šaulić, sestre Sanela i Ilda su tokom najkraćeg meseca u godini imale dva razloga za slavlje - rođendan njihove majke Gordane, a potom i Sanelin dan rođenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Nema sumnje da je Ildi, posle očeve smrti, najveća podrška upravo pet godina starija sestra.

Inače, Sanela je najstarije dete Gordane i Šabana Šaulića, udata je za nekadašnjeg fudbalera "Partizana" Zorana Batu Mirkovića sa kojim ima ćerku Unu, dok je tokom braka sa Ivanom Adžićem, bivšim fudbalerom "Crvene zvezde", dobila sina Luku.

Autor: Nadlanu.com
Foto: ildasaulic/Instagram

Pogledajte još