Dražen u bolnici, Soraja uganula članak

Tokom igara u VB Koloseumu povređeni su Dražen Bogdan i Soraja Vučelić. Dražen je ostao u bolnici zbog povrede vratnog pršljena, a Soraja je vraćena u Kuću sa manjom povredom - istegnut ligament skočnog zgloba. 

Sve se dogodilo tokom igara za pozicije u Kući VB kada je Dražen nepažnjom pao pored postavljenih strunjača pa je u jednom trenutku udario u zid Koloseuma. Iako je nosio zaštitnu kacigu, produkcijski tim odlučio je da Dražena odvedu na detaljan lekarski pregled. 

Lekari su utvrdili da je došlo do povrede mekog tkiva prvog lumbalnog pršljena. Ortoped je preporučio strogo mirovanje od 10 dana. Dražen je zadržan u bolnici na dodatnom promatranju do ponedjeljka.

Soraja Vučelić je takođe bila na detaljnim pregledima ali je konstatovana manja povreda i preporučeno da se na povređenu nogu ne oslanja. Ona je vraćena u igru. 

Nemeš se bori za Marijanu

U međuvremenu, Nemeš se svim silama bori da što duže bude uz Marijanu. Da bi to postigao Veliki Brat mu je postavio tajni zadatak, a to je da sve ukućane lupne po zadnjici, a da oni to ne primete, odnosno da ne komentarišu i da ne bude bude burnih reakcija.

Nemeš je po izlasku iz ispovedaonice okupio svoje sustanare i izneo im ideju kao bi za Brata trebalo izmisliti pozdrav. Očito vrlo kreativni zavodnik predložio je da to bude sportski pozdrav, pa je tako dobio šansu da svoje stanare udari po zadnjicama u znak bodrenja. 

Svojom idejom je oduševio Velikog Brata koji mu je priredio prave ovacije. Budući da je uspešno obavio tajnu misiju, dobio je četiri peščana sata za boravak u luksuzu, a vjerojatno će ih provesti s Marijanom.

Marijana pita da li je muž podneo zahtev za razvod

S druge strane, Marijana pokazuje da joj je sve više stalo do Nemeša. A s obzirom da zna da na to njena porodica, naročito muž, ne mogu gledati s odobravanjem, nju najviše zanima da li je njen moreplovac već podneo zahtev za razvod.

Naravno, nije joj svejedno, pogotovo zbog deteta, ali protiv osećanja se ne može.

Biće šta će biti, sve češće izgovara ovaj - očito zaljubljeni par.

N.D.

Pogledajte još