Marijana na mukama: Zna li Nemeš šta hoće?

Strasti su u Kući Velikog Brata su uzavrele, svi se svađaju. Soraja i Nirmal su se posvađali jer joj je on rekao da nije Beograđanka, zatim potom su Tamara i Nikola imali raspravu zbog bebe koju moraju čuvati, a na kraju je i Marijana postala strašno uznemirena zbog Nemeševog ponašanja.

Nirmal je Soraji rekao da je Crngorka i da nije rođena u Beogradu pa da ne može biti Beograđanka. Zbog toga je Soraja 'poludela' i ne želi s njime biti vezana ni spavati u krevetu. Zbog toga je optužuju da sabotira zadatak, što izaziva brojne konflikte u kući.
Tamara i Nikola dobili su lažnu bebu na čuvanje, i moraju se prema njoj ponašati kao da je prava. Tamari je to zabavno, a Nikoli jako smeta pa se non stop žali i izaziva konflikte.

Marijana je na pravim mukama  jer sumnja da Nemeš ipak nije muškarac u kojeg se može pouzdati. Da li on uopšte zna šta hoće, pita se Marijana nakon što je rizikovala i verovatno i upropastila brak zbog zaljubljenosti . Posle seksa u kući, blamaže, kritika, pokušaja da objasni, sumnja i da je možda i trudna.... 

Nemeš je u jednom trenutku izgovorio da se "samo zeza dok je u Kuči", što je Marijani bio nož u srce. Iako njen dragi govori i da će se sve srediti, nije to baš neka uteha.

N.D.

Pogledajte još