Nemeševa mama: Marijana je alkoholičarka

Nemeševa majka se stalno oglašava u medijima, pritom se pita zašto je njen sin Nemeš u centru pažnje, naziva to "ulogom" koja mu je dodeljena da bi bio eksploatisan, jer da nema Nemeša, niko povodom Velikog Brata ne bi imao šta da priča....I to nije sve. Nemeševa majka Nada se direktno uključila u jutarnji program i za Marijanu rekla da je alkoholičarka koja sigurno neće živeti u njenoj kući.

Ne znajući za mišljenje svoje majke Nemeš je Marijani rekao da je siguran da će je njegova porodica prihvatiti ukoliko ona izađe iz kuće pre njega, iako im ne može dati uputstva, budući da je ukućanima zabranjen svaki kontakt sa spoljašnjim svetom.

"Uostalom, pa vide i sami šta želim", rekao je Nemeš tešeći Marijanu.

A šta će njemu reći majka kad izađe iz Kuće..."Da će u kući na Dorćolu živeti bez Marijane, ili sa njom kao klošar, ko zna gde..."

Pa nek sad neko kaže: "Jedna je majka".

Gospođa Nemešović smatra da je njen sin strašno oštećen u ovom Velikom Bratu i da će mu trebati mnogo vremena i truda da se vrati na raniji nivo...

A ne vidi ko je najveći tragičar ovog i svih drugih serijala. (Osim onih koji su, nažalost tragično nastradali u saobraćajnoj nesreći). To je sigurno Marijana. Ona je imala šta da izgubi. A Nemeš? Šta je on izgubio, zna samo njegova majka.
Jedna je majka.


J.Kocijan

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.