SVE DOK NIJE RIZIČNO ZA MOJ ŽIVOT, POKUŠAVAĆEMO: Goca Tržan demantovala navode o vantelesnoj oplodnji

Pevačica Goca Tržan gostovala je  u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal" i  dotakla se svih aktuelnosti iz svog života.

Na samom početku razgovora, Goca se osvrnula na predstojeće takmičenje "Pesma za Evroviziju" na kom će i sama učestvovati.

- Meni se to potpuno slučajno desilo, kompozitori su me prijavili, ali neka su! Meni su festivali uvek bili zabavni, tako da radujem se izlasku na binu nakon ovih godina koje su nam svima bile teške, lepo je našminkati se i srediti za tako nešto. Lepa je pesma, ja volim takvu muziku, šta ću - iskrena je pevačica, pa dodaje:

- Biće velika sramota što ću sad ovo reći, ali nisam preslušala ostale kompozicije. Ne stižem, nije da neću, ali sigurna sam da ću odslušati sve numere. Verujem da Sara Jo i Zorja imaju dobre pesme i da će to dobro izneti, čula sam da Lukas ima dobru pesmu, videla sam Tijanu Dapčević, Anu Stanić... Biće to sve dobro, verujem da su sve kolege na visini zadatka - kaže Goca.

Goca se osvrnula i na predstojeći Dan zaljubljenih, pa otkriva kako će ga provesti.

- Nisam ni znala da ide Dan zaljubljenih, ne stižem ni da pogledam koji je datum. Nemam pojma, meni ti datumi ništa ne znače, ne pamtim datume. Detetov datum rođenja sam istetovirala da bih ga zapamtila. Raša i ja ne volimo te formalnosti, lujka sam po prirodi, i sve te datume kada ljudi slave, ja ne slavim. Uvek sam radila sve suprotno, tako i za Dan zaljubljenih, neka tako bude svaki dan, a ne samo taj dan - kaže Tržanova.

U medijima se danas pojavila vest da je Goca odustala od vantelesne oplodnje, te da je nakon trećeg neuspelog pokušaja digla ruke.

- Ne znam da li sam to rekla, ne sećam se, ali to nije tačno. Ne znam ko je to izvukao iz konteksta, ali ja nisam žena koja odustaje tako lako. Sve dok nije rizično za moj život, ja ću da pokušavam - zaključuje Goca Tržan u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Izvor: Pink.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.