DALILA JE NAŠLA MUŠKARČINU I SADA IDE POPLJUVANA PO KUĆI: Dejan Dragojević progovorio o ponašanju bivše supruge i vezi sa Aleks (VIDEO)

Nakon što je Dalila Dragojević imala priliku da porazgovara sa Darkom Tanasijevićem, odmah posle nje, na red je došao i Dejan, koji je iskreno komentarisao sve što mu se trenutno dešava u životu u Zadruzi:

- Odlično se osećam, sada sam sa Aleksandrom u vezi, lepo mi je, euforičan sam. Ej, imam devojku, kao da sam u vrtiću - smejao se Dejan.

- Ne bih mogao sad da budem kao pušten s lanca, ali mi je falila ta unutrašnja sloboda. Sve je ovo bilo dobro po mene, zahvalan sam onome od čega su me sačuvali, naročito kad sam bio u kritičnim situacijama. Na kraju sam došao do toga da život gledam drugačijim očima. Dalila pravi pirinač zbog mene, mi smo se uvek sprdali oko toga, znaš kad te neko provocira? Na silu ide svađa 45 minuta, sve to rade na silu, misle da je to zanimljivo. Meni je već prekipelo, zato sam krenuo da režim, pa je Dino rekao da treba da slavim dva rođendana. Ja se ne bih mešao ni da je udari sada. Video sam da je namerno išla pored mene kada ju je pljunuo, ali ja znam šta ona radi. Mene to ne interesuje. Ona će njega izvrnuti kao čarapu, ona je šetajuće zlo, meni će na kraju Cara biti žao. Zna se da se polovina momaka ovako i ponašalo prema njoj, ja nisam želeo da idem na njene traume, ali ona to voli. Ja nisam bio pi*ka, niko ne treba da udari ili vređa žensko. Što sam ja bio takav? Zato što je ona bila maltretirana u svakom svom odnosu. Sad imaš muškarčinu, pa šetaj ispljuvana. Ja mogu da napravim pritisak zbog kog bi se svađali non-stop, ali zašto bih to radio? Ne znam kako ljudi gledaju na tu boleštinu - govorio je Dejan.

- Ja imam sad taj odnos sa Aleksandrom, koji mi prija. Zamerao sam joj sinoćno oblačenje, neke stvari ne idu, mora da se menja. Ja nisam rekao da se zakopča do grla, ali ne može da joj ispadne du*e. Ne može se ona duriti za neke stvari, mora biti svesna da naša veza nosi određeni rizik, rekao sam joj da možda mogu i zaplakati. Ima razumevanja, ispoštuje me na svaki mogući način - komentarisao je Dragojević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.