Gru predstavio novi singl

Dalibor Andonov Gru je do pojavljivanja u “Velikom bratu” bio nekoliko godina van medija, međutim, na popularnosti nikada nije gubio pa nimalo ne čudi veliko interesovanje koje je izazvao njegov prošlogodišnji povratnički singl „I dalje me žele“. Došlo je vreme i za promociju nove pesme - „Ti to zoveš ljubav“ predstavlja Grua u emotivnijem izdanju od onog što smo navikli da vidimo i čujemo od njega.

Gru je ponovio saradnju sa Ajs Nigrutinom, „celebrity“ Iva Štrljić i VB zvezda Soraja se takođe pojavljuju u spotu koji je premijerno prikazan u Niggor-ovom klubu „Bau bau“. Među viđenima: Saša Jovanović, Edin Škorić, Snežana Dakić, Ogi, Marko Đurovski, Cvija...
-Nema još albuma – zato slušamo stranu muziku a ne moju – nasmejao se Gru. – Ne isplati se raditi album ali to nije razlog što ga nema. Ako bih ušao u studio da pravim CD to bi trajalo ko zna koliko.Prethodnu pesmu sam radio skoro godinu dana, ovu takođe jako dugo a i kad objaviš album od 12,13 pesama i objaviš dva, tri spota, ostatak prođe nezapaženo pa je bolje ovako, jedna po jedna. Radim već na sledećem singlu.

Nova pesma je o ljubomori ?
-Da, i to iz muškog ugla. Bane iz grupe MVP je otpevao refren. Biće free download na www.mtv.rs kasnije i na www.gru.rs.

Otkud Soraja u spotu ?
-Upoznali smo se sticajem okolnosti nešto malo pre samog snimanja pa mi je bilo interesantno da se pojavi i ona je to prihvatila. Mislim da odlično izgleda u spotu.

Jeste je savetovali kako da se ponaša u Velikom bratu ?-Nisam. Na dan snimanja sam saznao da ona ulazi u kuću ali nismo razgovarali o tome. Sa Ajsom je poznanstvo mnogo duže ?-Znamo se sto godina ali nismo sarađivali 99 (smeh). Uradili smo zajedno „I dalje me žele“ i to je ispalo super. Nova pesma ima „marijači“ deo, pojavljuje se Bane MVP sa sombrerom, čuje se i truba pa je Ajs bio u fazonu da hoće on da je „svira“. Mislim da spot izgleda fenomenalno. Iva ?-Za ulogu u spotu mi je trebala glumica a sa njom se i privatno družim pa mi je ona „legla“ savršeno. Uskoro ćete po drugi put postati otac ?-Želja da Vuk dobije brata ili sestru ide ka ispunjenju. A Gru želi...-Iskreno, bilo bi mi lakše da je sin ali i ako bude ćerka – super u svakom slučaju. Kako supruga Danica gleda na nov talas Vaše popularnosti ?-Upoznali smo se ’99. kad sam ja već bio „javno dobro“ tako da je navikla na celu tu priču i lepo se uklopila. Ova pesma se apsolutno ne tiče nje, da ljudi ne shvate pogrešno. Imam neke prijatelje sa interesantnim vezama pa mi je to bilo inspiracija. Kapiram da nije prijatno ali hvala im na tome (smeh). Trenutno je najaktuelniji rep – radnički rep by Lazar Ristovski.-Jako je bilo interesantno raditi sa njim. Pojavio se sa tekstom koji je bio dobar ali ne za repovanje pa smo dosta radili na tome. Odrepovao sam mu neki pilot da on na osnovu toga nauči kako da to odradi i mislim da je savladao savršeno s obzirom da se ne bavi time. Interesantno je bilo kada se prvi put pojavio u studiju – posle 20 sekundi je bio u fazonu (karikira borbu za vazduh) „Jel’ možeš da mi obeležiš na tekstu gde da dišem ?“ (smeh). Tekst: Milan ĆunkovićFoto: Mirjana Ristić Damanović

Pogledajte još