ZDRAVSTVENI RAZLOZI JE SPREČILI DA NASTUPI: Goca Tržan se povukla sa takmičenja "Pesma za Evroviziju"

Pevačica Goca Tržan otkazala je učešće na ovogodišnjem festivalu "Pesma za Evroviziju 22", na kom će biti izabran srpski predstavnik za Evroviziju koja se ove godine održava u Italiji, u Torinu.

Goca Tržan iz zdravstvenih razloga neće učestvovati na festivalu, saopštio je RTS. Goca je trebalo da nastupi sa pesmom "Fitilj".

Njeno mesto zauzeće CHEGI & Braća Bluz Bend sa pesmom "Devojko sa plamenom u očima" i oni će nastupiti u drugom polufinalu, 4. marta, pod rednim brojem 6.

CHEGI & Braća Bluz Bend dobili su pravo da učestvuju u glavnom izboru za pesmu koja će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije kao izvođači koji su bili sledeći na listi po ocenama selekcione komisije Radio-televizije Srbije.

U skladu sa pravilnikom takmičenja, Radio-televizija Srbije i autori kompozicije imaju pravo da u slučaju bilo kakvih problema oko izvođenja kompozicije ili nastupa izvođača odaberu drugog izvođača takmičarske kompozicije.

Na festivalu koji se ove godine zove "Pesma za Evroviziju 22" kartu za Torino, u kojem se održava ovogodišnja "Pesma Evrovizije", pokušaće da dobije 36 takmičara. Dva polufinala biće održana 3. i 4. marta, a finale je zakazano za 5. mart.

Izvor: Blic.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još