PET GODINA MOJE TUGE I PROPASTI: Dejan Dragojević ocrnio brak sa Dalilom, priznao da mu je porodica otvorila oči (VIDEO)

Tokom jučerašnje emisije Izbor potrčka sa Milanom Miloševićem došlo je do velike rasprave Dejana Dragojevića i Filipa Cara, a Dalila nije mogla da veruje šta njen bivši suprug sada izgovara:

- Za Staniju mi je pod jorganom rekla da me podržava, a posle je htela da spere ljagu - govorio je Dejan.

- Malo mi je čudno, ispada da je stvarno žena monstrum, diktator. Neka proba te moći sa mnom, ali ne može! - vikao je Car.

- Ti pominješ gore od sebe, a ko je gori od tebe. Ti si neko ko je okrenuo leđa svojoj porodici, kad su došli, pitaš za Tedija. Ko je gori od tebe? Ti si shvatio da je Dalila zaljubljena, mislim da igraš rijaliti, foliraš! - govorio je Miki Đuričić Dejanu.

- Ako mislite da sam ja veslao po internetu, onda ste ludi, ja sam bio sam u apartmanu! Nisam mogao da se izvučem iz svega - pravdao se Dejan.

- Ja sam uvek govorila da je brak bio lep i da smo lepo živeli, čak i kada je bio ljubavni klip, nikada ružno nisam rekla, osim kad sam pomenula da je možda čaura bila. Ja nisam mogla da pobegnem od ljubavi koja mi se desila ovde - rekla je Dalila.

- To je pet godina moje tuge i propasti, jer sam izgubio porodicu, nije smelo to da mi se desi. Kada sam video mamu i Davida blede kao krpe, shvatio sam da moram da se promenim - dodao je Dragojević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još