NEMA ZLE KRVI, FIZIČKI NE MOGU DA NASTUPIM: Goca Tržan oglasila se nakon odustajanja od učešća na izboru za Pesmu Evrovizije

Pevačica Goca Tržan juče je iznenadila javnost svojom objavom da neće učestvovati na nacionalnom izboru za Pesmu Evrovizije. Tim povodom danas se uključila u emisiju "Kec na jedanaest" na televiziji K1 i objasnila razloge za odustajanje.

- Čovek mora da ume i da odustane. Kada je na to prinuđen, naravno, jer ja nisam neko ko odustaje - rekla je s osmehom Goca Tržan.

- Da budem vrlo jasna, bila sam spremna da se ozbiljno iscimam i da uradim sve da nastup bude baš onakav kakav sam želela, ali je to nažalost fizički nemoguće. Razgovarala sam sa urednicom na RTS-u i sa organizatorima takmičenja i hvala im što su imali razumevanja za ono što se trenutno dešava u mom životu. Zajedno smo došli do zaključka da je bolje da odustanem, jer drugačije ne bih mogla. Nema zle krvi i sve je okej – naglasila je Goca na K1.

Sa osmehom je kazala da je sve u redu i da nema razloga za brigu, jer ona vredno radi i to svakog vikenda, u svojoj novoj emisiji "Ako progovorim".

- Emisija "Goca šou" koju su ljudi zavoleli više liči na moje goste nego na mene. Želela sam da se oprobam i u formatu koji je dinamičniji i koji liči na mene. Volim izazove i emisija "Ako progovorim", koja se uživo emituje svake subote i nedelje od 14 do 16 sati na K1, je emisija u kojoj ja aktivno učestvujem. Ne ispitujem svoje goste šta o čemu misle, već i ja vrlo strastveno govorim šta mislim. Razgovaram iz svog ugla o temama koje čine naše živote. Glasno i jasno. Malo ćemo da vam bodemo prst u oko, malo ćemo da vas nerviramo, ali i da vas zabavimo... Sjajno je i to što usput i ja mnogo učim – rekla je Goca Tržan.

Kada je reč o njenim favoritima na izboru za Pesmu Evrovizije, kazala je da ih ima troje.

- Mnogo mi se sviđa pesma Tijane Dapčević, male Zorje i pesma koju je za Naivu napisala Jelena iz grupe Zana – otkrila je Goca danas na K1.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: gocatrzan/Instgram

Pogledajte još