NIKADA ME NISU DOTICALE PRIČE DA SAM LJUBAVNICA: Vesna Đogani iskreno o osudama javnosti na početku ljubavne veze sa Đoletom

Vesnu i Đoleta Đoganija nije uspela da uzdrma ni poslednja informacija o denserovom neverstvu. Oni su u medijima demantovali da je do preljube došlo i ostali zajedno.

Vesna i Đole su svoju ljubavnu priču započeli pre dve decenije, i danas se vole kao prvog dana. Nakon što su otkrili da su se upoznali sasvim slučajno, Vesna je otkrila još neke pojedinosti iz njhihovog života.

Kada je počela zajednički život sa Đoletom, Vesni su lepili etiketu ljubavnice i otimačice muževa.

- Nikad me to nije doticalo. Od prvog momenta sam rešila to u svojoj glavi. Mi smo prvo počeli poslovnu saradnju. Shvatila sam da javnost ne mogu da menjam, osim da utičem svojim delima. Ne želim da gubim svoju energiju i snagu da udovoljavam svima njima. Sigurna sam u našu zajednicu, kada je počelo da bude emotivno i poprima drugu dimenziju, shvatila sam da mi niko ništa ne može ako ja s njim u četiri zida imam iskren odnos. Sada sam zrela, treba mi 5 minuta da raščistim sa sobom, ali svesna sam da će me to uvek pratiti. Mi smo 20 godina zajedno, nismo dva minuta, ali neki ljudi nikako da shvate - rekla je Vesna koja i danas negde u komentarima nailazi na osude.

- Da li si ga ikada u Đoletu gledala muškarca dok si bila plesačica u grupi, a dok je on bio u braku sa Slađanom - pitao ju je voditelj u emisiji "Grand magazin".

- Ne. Ne, ne... Totalno drugačiji tip muškarca mi se dopadao u tom izrastu. Meni je nešto kasnije kliknulo, sazrela sam, imala 24 godine, i posle godinu dana nekog putovanja samo sam shvatila da me dosadašnje priče u vezama nisu kompletno ispunjavale. Primetila sam da se mi dopunjujemo... To mogu da shvate samo oni koji su to doživeli - iskrena je bila Vesna.

Izvor: Blic.rs
Foto: djoganivesna/Instagram

Pogledajte još