Šta radi Marijana bez Nemeša

Momci u jazbini, koji se još uvek nalaze u leglu Žene lavice u utorak uveče gledali su prenos jedne od boljih žurki u Kući Velikog Brata. Iz priloženog Nemeš je, recimo, mogao da vidi kako se Marijana zabavlja kad njega nema.

Marijana je pod uticajem alkohola krenula da spopada redom muškarce u Kući moleći ih da joj se pridruže u njenom "velikom krevetu".

Prvi na redu je bio Lester koga je pitala da li želi da spava sa njom, "jer nije fer da spava sama u tolikom krevetu". Kad aju je Lester odbio, pitala je Brendona da se s njom tušira, pa je opet odbijena i bacila se na novog ukućanina Vladimira. On ju je ignorisao, a na njeno direktno pitanje da s njom spava u krevetu, odgovorio je: "Kakva je tvoja situacija u Kući nije trebalo nijednom da me zoveš u krevet".

Pošto su je svi muškarci odbili, Marijana je počela da se privija uz Lestera dok se tuširao. Mladi Makedonac joj jerekao: "Budi dobra", a ona na to: "Zašto, pa baš sam dobra. Šta sam napravila"?

Svo to Marijanino nabacivanje svim muškarcima redom iz jazbine je gledao Nemeš. U jednom trenutku on je otišao u kupatilo i udario pesnicom u zid.

J.K.

Pogledajte još