Jelen Top 10 svirke

Domaćin Jelen Top 10 turneje je Šabački letnji festival. Koncert u subotu, 7. maja 2011, u šabackom klubu "Hard Rock", sa početkom u 20 časova, otvoriće bendovi Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program i Block Out, a ulaz je besplatan!

Jelen Top 10 turneja pokrenuta je sa ciljem da promovise kvalitetnu muziku i uzdigne je iz reda undergraunda, gde se trenutno nalazi po pitanju zastupljenosti po medijima. Planirano je da u okviru turneje, Jelen Top 10 obiđe ukupno 15 gradova.

Zahvaljujući Jelen Top 10 turneji, mogu reći da je stasala generacija koja inspiriše i motiviše da radimo još bolje i kvalitetnije. Prijem publike i posećenost svirki govori o pravom mestu koje roken-roll zauzima na muzičkoj sceni. Ovo je odlična uvertira za album koji izlazi 1. jula.” - izjavio je Dejan Vučetic Vuča frontmen benda Darkwood Dub.

Novi album je dosta optimističniji i vedriji! Ista energija prati Jelen Top 10 turneju, a upravo ona daje bendovima elan da prave dobru atmosferu i zurku. Cela turneja je izvan svakih očekivanja, sve pohvale za ideju i organizaciju.” - istakao je Vladan Rajović u ime celog benda Kanda, Kodža i Nebojša.

Pored Darkwood Dub-a i Kanda Kodža i Nebojše koji su nastupili u svim gradovima gde se turneja održava, bendovi Obojeni Program, Hypnotized, Bjesovi, Veliki prezir, Multietnčcka Atrakcija, Block Out i Nežni Dalibor nastupali su i nastupiće u većini gradova Jelen Top 10 turneje.

Pogledajte još