NIŠU SU PARE I SLAVA IZOPAČILI: Dijana Saveljić veruje da je njen bivši suprug seksualno uznemiravao Petru Divac

Bura oko slučaja Petre Divac i Niše Saveljića ne jenjava. Pre dva dana ćerka proslavljenog košarkaša Vlada Divca je u ispovesti potvrdila da joj se fudbaler nepristojno nabacivao putem poruka, istakavši da će zbog toga imati traume za ceo život, a sad se ovim povodom oglasila i njegova bivša supruga Dijana Saveljić.

- Verujem da je moj bivši muž Niša seksualno uznemiravao Petru, ćerku Vlada Divca. Nišu su pare i slava izopačili - kaže za "Informer" Dijana, dizajnerka nakita.

- Gde ima dima, ima i vatre! Snežana i Vlade Divac ne bi dozvolili da sve izađe u javnost da to nije istina! Ljudi se menjaju, gube kompas, slava i pare ih promene. Izopače ih! To se desilo i Niši - dodala je Dijana.

- Nije bio takav kad sam ga upoznala. Da sam samo posumnjala da je sposoban da uradi tako nešto, ne bih se udala za njega i rodila mu dvoje dece - istakla je Nišina nekadašnja žena.

- Da je obrnuta situacija, da je to neko uradio mojoj ćerki, ja bih ga odrobijala! Priča ne bi stigla u novine, već bi bio mrtav! - kazala je Nišina bivša supruga.

- Grozno se osećam, pre svega zbog dece, jer ne želim da iko upire prstom u njih. Nikolas se i dalje čuje sa Petrom, dobri su drugari. Pozvao ju je i izvinio joj se u moje, svoje i sestrino ime. Ogradio se od svega što je njegov otac uradio. Deca ne mogu da budu odgovorna za postupke roditelja - zaključila je Dijana.

Izvor: Blic.rs/Informer
Foto: dikkaaspida/Instagram

Pogledajte još