LEKARI ĆE URADITI SVE DA JOJ PRODUŽE ŽIVOT: Zorica Marković hitno hospitalizovana zbog srčanih smetnji

Pevačica Zorica Marković završila je u bolnici zbog srčanih smetnji.

- Zorica se u poslednje vreme nije osećala najbolje. Zabrinule su je česte aritmije koje ima, budući da je srčani bolesnik, odnosno da je imala već velikih problema pre oko 15 godina, kad su joj ugradili tri bajpasa. Ona je trenutno na Dedinju, tamo vrše ispitivanja i biće u bolnici još neko vreme, dok ne ispitaju sve i ne vide da li je neophodan još neki zahvat - rekao je izvor.

Podsetimo, krajem 2007. godine pevačica je doživela najteži oblik infarkta, zbog čega su je lekari jedva vratili u život, a kasnije i operacijom ugradili tri bajpasa.

Markovićeva je potvrdila navode medija da je hospitalizovana.

- Jesam, u bolnici sam, na Dedinju, ovde sam operisana pre 15 godina. Sad treba da mi produvaju te stentove koje imam od pre. Treba da urade još svašta nešto, vrše se analize, pa ćemo videti šta če na kraju biti. Ja se osećam dobro, jedino što imam te aritmije, ali generalno sam dobro. Za sada samo sigurno znam da operacije neće biti, a da li će biti neki manji zahvat, to još ne znam. Ja sve ove godine nisam imala nikakav problem. Obratila sam se lekarima na vreme, oni će uraditi sve da mi produže život, a ja sam svoje odradila. Pazila sam se koliko sam mogla, posle 15 godina došlo je vreme da se nešto popravi, a šta je, videćemo od ponedeljka. Treba da se pronađe uzrok tim aritmijama. Biću neko vreme u bolnici, dok se sve ne ispita detaljno. Imam dobar tim stručnjaka oko sebe, u sigurnim sam rukama, to je najbitnije - kaže Zorica i dodaje:

- Uradili su mi i test na kovid, nisam pozitivna na sreću. Stvarno sam se pazila dve vreme, nisam preležala koronu. Potpuno sam se učaurila, nigde me nije bilo, baš sam se čuvala i usedela. Nisam navikla na to da sedim kod kuće, i to me je malo poremetilo. Ja sam štrikala da bih smirila živce tokom korone. Jednu prodavnicu sam spasila, sašila sam im jedno 20 prsluka. Mene zatvoriti je smrt za mene. Biću ja dobro, neka ne brinu dušmani - poručila je pevačica.

Izvor: Pink.rs/Kurir.rs
Foto: zoricamarkovic_official/Instagram

Pogledajte još