Predstavnica Srbije bez šanse na Evrosongu!

Francuska će biti pobednik Evrovizije, dok se predstavnik Bosne i Hercegovine, Dino Merlin može nadati dobrom plasmanu, a Srbija je na granici da eventualno uđe u finale, glase rezultati
svetske kladionice "„Vilijam Hil“.

Nina se nada finalu -Mi se nadamo da ćemo ući u finale. Mislim da imamo dobru pesmu, devojke su fenomenalni pevači, a nadam se da i ja dobro pevam zajedno s njima. Ne treba razmišljati o tome da smo u grupi sa zemljama u kojima nemamo dijasporu. Nadam se da je pesma dobra i da može da nam donese plasman u finale rekla je Nina za „Blic“.

Najveće evropsko muzičko takmičenje će biti održano od 10. do 14. maja u Diseldorfu i spekulacije oko favorita se lagano zahuktavaju, piše "Blic".

Operska numera piobednik?

Zemlje beskompromisno lobiraju za svoje predstavnike, kladionice su otvorene, a takmičari koji su već nekoliko dana na pripremama u Nemačkoj daju sve od sebe da budu što bolji. Iza ovih dešavanja Evropa uveliko bruji o francuskom predstavniku Amaru Vasilu koji izvodi opersku numeru "Sognu“, a prema kladioničarskim podacima viđen je za pobednika?

Kvota za njega iznosi samo 3,75, što znači da na uloženih sto dinara dobijate svega 375. Ono što Amara svakako razlikuje od svih dosadašnjih takmičara jeste jak prodoran operski glas od kojeg vam se ježi dlaka na glavi, a koji je smešten u telu mlađanog, simpatičnog dečkića. Osim Francuske, u vrhu favorita su i predstavnici Ujedinjenog Kraljevstva, Estonije, Azerbejdžana, Mađarske, Švedske...

Dino Merlin kvota 13, šeto mesto

Zemlje nekadašnje Jugoslavije nikako se ne mogu pohvaliti obećavajućim kvotama. Izuzev Dina Merlina koji izvodi pesmu "Love In Rewind” čija kvota iznosi 13, zbog čega se našao na šestom mestu liste favorita, ostale zemlje bivše Jugoslavije su daleko od vrha.

Najmanju kvotu na kladionicama, pak, imaju predstavnici Makedonije Vlatko Lijevski i Hrvatske Darija Kinzer (čak 251).


Pogledajte još