IMAM OSEĆAJ DA ME NIKO NE RAZUME: Sandra Rešić i Jovana Tomić Matora razgovarale o ljubavnim jadima i završile u suzama! (VIDEO)

Sandra Rešić prišla je Jovani Tomić Matoroj koja je sedela na kauču, pa su porazgovarale o svom odnosu.

Pevačica je tada priznala da je svesna svoje greške.

- Znam ja sam pogrešila. Sinoć sam plakala i kod Dalile i kod Tare. Mislim da sam ja za sve kriva i što si imala taj napad - pravdala se Sandra.

- Razmišljam da se povučem, jer ne znam da li ću moći da smognem strane. Nije to stvar nje. Dođi ovamo - rekla je Matora, pa se Sandra ponovo rasplakala.

Nakon što je Rešićeva napustila Matorin zagrljaj, zadrugarka je počela da priča dalje.

- Ja znam da se nosim sa tim, ali biću dobro. Uopšte više, znači bukvalno, ako me pitaju nešto večeras, ne želim da komentarišem. Svaki put kad dam neku činjenicu, ta osoba (MC Aleks) okrene na svoju vodenicu. Imam osećaj kao prošle godine, da me niko ne razume. Ne radi se o tome da li ću ja biti sa nekim, presekla sam ja u glavi, nego mi se sve sad vraća. Ništa nisam prebolela sve, pobegla sam u Zadrugu i zavarala sam mozak informacijom... - govorila je Matora.

- Ja mislim da Sikija mog nikad neću moći da prebolim kao što treba - rekla je Sandra.

- Nije bio period, znaš... Bez obzira što se desilo sa Sanjom i posle raskida, ona je gori čovek. Ne daj Bože da smo počele vezu - rekla je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.