ŽURKA ZA PRINCEZU: Danijela Karić upriličila proslavu povodom 12. rođendana ćerke Monike (FOTO)

U porodičnom domu Danijele Karić danas je posebno veselo. Naime, njena ćerka Monika, koju je rodila tokom prvog braka sa nekadašnjim fudbalerom Nikolom Martaćem napunila je 12 godina.

Lepa plavokosa dama svojoj mezimici obratila se emotivnom porukom putem društvene mreže Instagram.

- Ti si naša sreća i životna energija, radost koju dobijamo sa svakim tvojim osmehom je neprocenjiva i ne postoji zamena za nju, niti reči koje je mogu dovoljno dobro opisati! Srećan rođendan našoj lepotici, princezi Moniki! Budi i ostani uvek tako posebna i svoja! Volimo te najviše na svetu, ti si naša najlepša i najsjanija zvezda - napisala je ponosna majka.

Tridesetsedmogodišnja umetnica za naslednicu je upriličila kućnu žurku. Porodični dom bio je ispunjen raznobojnim balonima, a vesela slavljenica uživala je u ljubavi i pažnji članova svoje porodice. Naravno, posebno je bila oduševljena rođendanskom tortom.

Podsetimo, naslednica imperije Karić iz prvog braka pored Monike ima i sina Filipa koji će uskoro napuniti četrnaest godina, dok je tokom drugog braka sa koreografom Ivanom Mileusnićem rodila sina Maksima.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: danijelakaric/Instagram

Pogledajte još