Orlići remizirali sa Francuzima

Na taj način mladi fudbaleri Srbije su sačuvali izglede da se plasiraju u polufinale ili da bar osvoje treće mesto u grupi i na taj način izbore plasman na prvenstvo sveta.

Reprezentacija Srbije je povela golom Mandića u 40. minutu, ali su Francuzi uspeli da izjednače čim su krenuli sa centra, Strelac je bio Meite.

U drugoj utakmici ovog kola Danska je u Novom Sadu pobedila branioca titue Englesku rezultatom 2:0 i sa šest bodova iz dve utakmice obezbedila plasman u polufinale.

Francuska ima dva boda, uz gol razliku 3:3, i nalazi se na drugom mestu. Srbija je sa jednim bodom i gol razlikom 3:4 treća, dok je Engleska četvrta sa jednim bodom i gol razlikom 2:4.

Za osvajanje trećeg mesta i plasman na prvenstvo sveta reprezentaciji Srbije će biti dovoljan jedan bod u poslednjem kolu protiv Engleske. Taj duel je na programu 9. maja od 17,15 časova u Inđiji.

Za plasman u polufinale, našem timu biće neophodna pobeda, uz uslov da Francuska ne pobedi Dansku.

Srbija: Lаtinović, Jаkšić, Nаstić, Rаdаković, Mаrinković, Meleg, Popаdić, Todorić (od 63. Stojаnović), Filipović, Ninković (od 41.Ožegović), Mаndić (od 67. Mаrković).

Francuska: Nzo, Mаndi, Kаlve, Utsа, Meite, Jаisien, Aler(od 68. Nkusu), Kont, Lаport, Ture (44. Nаnži), Verklejаn (od 56. Lаbord).

Pogledajte još