Polufinale "Elite model look"

U prelepom ambijentu kluba “Colonial Sun”,  predstavnicima medija, premijerno su se predstavile “Elite”-ove finalistkinje 2006. godine za Srbiju i Crnu Goru. Tim povodom, specijalno iz Pariza, stigao je Frederik Stefan Pesimoro, direktor “Elite Model Look Internacional” agencije.
Najveća i najprestižnija svetska potraga za budućim supermodelima trajala je preko šest meseci, nekoliko hiljada devojaka je prošlo kroz selekcione kastinge, njih 150  plasiralo se u polufinale a najlepših 12 je ušlo  u finale. Iako su devojčice jako mlade, neke imaju tek 14 godina, uspele su da se snađu u velikoj gužvi koja ih je snašla. Nakon izbora za sve prisutne upriličena je mini modna žurka, kojoj su prisustvovale  Olja Ivanjicki i Biljana Cincarević, Marija Srećković Savić, Peđa D boy, fotograf Nenad Marjanović, Sani Armani…..Uz oficijelno piće modela “Coca Cola Light” i živu muziku đuskalo se do duboko u noć.
Finale izbora “Libresse Elite Model Look” 2006 Srbija i Crna Gora održaće se 16. septembra tradicionalno u Hotelu “Hyatt Regency ”  Beograd, a pobednica izbora predstavljaće našu zemlju u novembru na Svetskom finalu “Elite Model Look “2006.

Finalistkinje:
Jelena Jovanović – 16 godina, Beograd
Nevena Lazarević – 17 godina, Požarevac
Rialda Muharemi – 18 godina, Bar
Neda Manojlović – 16 godina, Beograd
Milica Milojević – 20 godina, Kruševac
Jovana Zlatić – 15 godina, Čačak
Tamara Nikolić – 18 godina, Požarevac
Milena Vujanović – 14 godina, Podgorica
Nevena Gičević – 14 godina, Beograd
Kristina Jocić – 15 godina, Beograd
Jelena Filipović – 16 godina, Leskovac
Vladica Mijatović – 16 godina, Beograd

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.