SIN ĆE NAS UVEK POVEZIVATI: Razvode se Goga Sekulić i Uroš Domanović, pevačica otkrila detalje emotivnog kraha

Pevačica Goga Sekulić i njen suprug Uroš Domanović okončali su bračnu zajednicu pre šest meseci, a nedavno su kod avokata podneli papire za razvod braka.

S obzirom na to da pevačica i svetski prvak u džiju-džicu ne žive zajedno dve godine zbog poslovnih obaveza, daljina je presudila da se definitivno raziđu i stave tačku na šestogodišnji ljubavni odnos, u kojem su dobili sina Vasilij Andreja.

- Kada su se venčali, Goga i Uroš su živeli u Cirihu zbog njegove sportske akademije. Život im je bio idealan, pogotovo kada se rodio Vasilij Andrej. Doduše, pevačica je redovno dolazila u Beograd zbog poslovnih obaveza gde je boravila i po mesec dana, što je njen suprug i te kako podržavao u svemu. S druge strane, on nije voleo da se pojavljuje u javnosti i uvek se bunio kada je njegova slika osvanula u medijima. Jednostavno nije želeo da bude deo estrade jer ga to nije interesovao, pa se malo teže nosio sa tim. Gogi je bilo teško da balansira, ali nekako je uspevala da razgraniči posao i privatnost - otkriva izvor.

Bračni problemi nastali su tokom pandemije pre dve godine kada se Sekulićeva sa sinom preselila u Beograd, a Uroš ostao u Cirihu.

- U početku su super funkcionisali na daljinu i ispunjavali sve roditeljske obaveze. Goga je s vremena na vreme odlazila u Švajcarsku, ali je i Uroš dolazio u Srbiju kad god je bio u prilici. Međutim, prvi problemi nastali su upravo tada, počele su sve češće rasprave, svađe, prebacivanja... Nije bilo ljubomore u smislu neke treće osobe, ali njihova komunikacija postajala je sve gora i gora - otkriva izvor i dodaje da je Sekulićeva sve zapostavila zbog porodice.

- Goga se maksimalno posvetila detetovim obavezama i pozivima sa mužem. Svirke, snimanja i druženje sa prijateljima svela je na minimum, pa je tako i svoju karijeru pustila niz vodu. Imala je pomoć samo od oca i majke, a često je zbog umora i iscrpljenosti završavala na infuziji. Uroš se trudio oko svega da pomogne, ali ne dovoljno jer je sve bilo na njenim leđima. U međuvremenu je postala jako nezadovoljna i usamljena. Kada je odnos sa mužem postao nepodnošljiv, seli su i dogovorili se da je razvod najbolje rešenje, te da ne žele da niko ispašta u tome. Ono već šest meseci nisu u ljubavi, a nedavno su pokrenuli i brakorazvodnu sporazumnu parnicu. Dete će ostati sa Gogom, a otac će ga viđati i pomagati uvek oko svega. Oni se svakodnevno čuju, ali samo zbog potreba njihovog sina - rekao je izvor.

Pevačica je juče i sa svog Instagram profila obrisala sve fotografije sa suprugom, što je definitivno potvrda naše priče. S druge strane, ona je rešila da se muzici i nastupima vrati u velikom sjaju, pa je nedavno u jednoj emisiji otkrila brojne novitete koje sprema sa novim stručnim timom ljudi.

Goga se sada povodom razvoda oglasila i otkrila istinu:

- Tačno je da se razvodim nakon šest godina braka. Uroš i ja smo se sve sporazumno dogovorili. Ne postoji treća osoba, jednostavno je daljina bila jača od nas. Prioritet nam je naš Vasilij Andrej i obaveze prema njemu, pa samim tim Uroš i ja imamo fantastičnu komunikaciju i uvek će tako biti - zaključila je Goga.

Izvor: Pink.rs
Foto: sekulicgoga/Instagram

Pogledajte još