Partizan lako sa Borčom, povratak Fejse

Golove za Partizan postigli su Stefan Savić u 33, Zvonimir Vukić u 52. i 62, kao i Ivica Iliev u 60. minutu meča.

Ljubomir Fejsa je ušao u 59. minutu, a oko 6.000 gledalaca pozdravilo ga je burnim aplauzom. On je pauzirao više od godinu dana zbog povrede kolena.

Šampion Srbije Partizan povratio je ovom pobedom šest bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Crvenu zvezdu, koja igra sutra protiv OFK Beograda.

Vukić je osim dva gola imao i jednu asistenciju. Partizan je pobedio rutinski, a rezultat je mogao da bude i veći, pošto su crno-beli imali još šansi, naročito u drugom poluvremenu.

"Uvek je zadovoljstvo kada date četiri gola. Bilo je malo teže na početku meča, ali na kraju su stvari došle na svoje mesto. Jako mi
je drago što se Fejsa vratio", rekao je novinarima trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Do kraja takmičenja ostala su još četiri kola.

"Ostalo nam je da još pobedimo tri puta u naredne četiri utakmice i osiguramo novu titulu šampiona", kazao je Stanojević.

Crno-beli u sredu igraju finale kupa protiv Vojvodine, a ekipa će otići u karantin za tu utakmicu, kao i za gostovanje protiv Javora sledećeg vikenda.

Neoženjeni igrači sutra odlaze u karantin, a oženjeni dan kasnije. Partizan posle gostovanja u Ivanjici dočekuje "fenjeraša" Čukarički, a onda gostuje kod Metalca i Slobode Sevojno.

Trener BSK-a Milenko Kiković kazao je da njegov tim nije mogao da učini više večeras.

"Zaslužena pobeda Partizana. U prvom poluvremenu smo uspevali da pariramo, ali kada smo primili drugi gol, utakmica je bila gotova, samo je bilo pitanje kojim će se rezultatom završiti", rekao je Kiković.

Pogledajte još