MONIKA JOVANOVSKA UBEDLJIVO POBEDILA: Tanja Jovićević izbačena iz "Zadruge 5" (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević otišao je do sobe za izolaciju, kako bi pozvao nominovane takmičarke Moniku Jovanovsku i Tanju Jovićević da mu se pridruže. Zajedno sa njima otišao je u prostoriju gde se odigrao duel za opstanak.

Njih dve su imale su zadatak da nogama isprave flaše koje su bile na podu, a koja prva stigne do tastera na stolu, njoj su biti duplirani glasovi. Zadrugarke nisu uspele da odrade zadatak do kraja, te nijednoj od njih dve nisu bili duplirani glasovi.

Tanasijević je zadrugarima saopštio rezultate glasanja. Monika je osvojila 97 odsto glasova publike, dok je Tanja osvojila 3 odsto. Pevačica je morala da napusti imanje, a cimeri iz Bele kuće su prišli da se pozdrave sa njom.

Zadrugari su ispratili Tanju i otpevali joj stihove pesme "Nađi me".

Tanja se nakon izbacivanja zaputila ka studiju, gde ju je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević, koja je obavila intervju sa njom. Publika je Tanju dočekala gromoglasnim aplauzom.

- Na mlađima svet ostaje, pravedno je i pošteno da ona dobije svoju šansu. Ja sam svojom zadovoljna. Kad čuješ ovakvu brojku, shvatiš da je i više nego dobrodošla. Znala sam. Ja uvek prepuštam svet mlađima - rekla je Tanja.

- Kakva je situacija unutra? - pitala je Dušica.

- Kao i obično u ovim vremenima, dinamično. Malo je pomereno i ludo. "Zadruga 1" je stvarno bila drugačija. Ja sam uvek govorila, drugačija je bila ekipa. Bilo je stvarno gotiva. Ako je viljuška bila problem, onda je stvarno viljuška bila problem. Kao jedna serija zaista od ljudi koji nemaju scenario, ponašaju se kako misle da treba i kako hoće. Sa psihološke tačke gledišta, jako interesantno. Živiš sa tim ljudima, stvarno su ti kao porodica. Gledaš svojim očima i ne veruješ - dodala je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još