MOĆAN NUMEROLOŠKI NIZ: Kakve posledice donosi energija današnjeg datuma?

Datum 22. 02. 2022. je zaista poseban - ovo je poslednji datum sa sekvencom 222 koja je otpočela 2000. godine, i podrazumevala je i 2022, 2020. i trenutnu 2022, a više se neće ponoviti sve do 22.02. 2222!

Da sve bude interesantnije, 22. 02. 2022. pada u utorak, drugi dan u nedelji!

U numerologiji se niz od tri dvojke često naziva brojevima anđela, ali ukazuje i na energiju dualnosti, partnerstva, odnosa i ravnoteže. Poruke broja dva uvek su fokusirane na kompromis, saosećanje, prihvatanje, saradnju i harmoniju. Kada je broj dva u nizu poput 222, ova energija je još više izražena.

Numerolozi kažu da energiju ovog dana treba iskoristiti tako da kanališemo svoju ljubav, pozitivne misli i nadu u smeru harmonije i saradnje, kako za sebe, tako i za sve druge!

Ovo je period dobar za promene, za sve vrste spajanja, za regeneraciju ili uspostavljanje novih odnosa. Takođe, imajte na umu da je u ovim danima intuicija veoma izražena, ali i sila privlačnosti, pa treba da intezivno razmišljate o individualnim težnjama i željama - time ćete ubrzati njhovu realizaciju.

Mesec je danas u Škorpiji, što će dodatno intezivirati emocije, te se nemojte začuditi ukoliko dođe do naglih izliva osećanja, bilo ona pozitivna ili negativna.

Izvor: Žena.blic.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još