MAMA I TATA OBOŽAVAJU MIHAILA: Anđela Jovanović otkrila kako su Branka i Dragan prihvatili njenog izabranika

Malda glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš već dve godine uživaju u ljubavi, koliko i žive zajedno. Govoreći na tu temu, Anđela objašnjava kako na njihovu vezu gledaju njeni roditelji Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović.

Kako kaže, oni su atletičara upoznali ubrzo nakon što je veza počela da cveta, pa i nisu mnogo dugo morali da joj veruju samo na reč.

- Super su ga prihvatili, u samom startu. Moji roditelji imaju poverenje u moj izbor, a nisu ni morali dugo da mi veruju jer su ga brzo upoznali i saznali o njemu sve ono što i ja znam, ko je i kakav je.

- Apsolutno su srećni što imamo zdrav i normalan odnos - ispričala je Anđela za magazin "Gloria", pa nastavila o tome da li je njen tata imao i kakav test za Dudaša.

- Ne znam da li je to test, ali su stalno igrali bilijar i stoni tenis i Mihail je išao da donosi drva za loženje. Možda je to bio neki test izdržljivosti kognitivnih i fizičkih sposobnosti. Šalu na stranu, obojica mnogo vole sport i tu su se spojili. Sada zajedno učestvuju u sportovima - otkrila je ona.

Izvor: Alo!/Gloria
Foto: _blejzmodesti/Instagram

Pogledajte još