MENJA ŽIVOT IZ KORENA: Goga Sekulić nakon razvoda prodala stan na Zvezdari i otišla u podstanare!

Goga Sekulić rešila je da promeni život iz korena posle razvoda od supruga Uroša Domanovića, s kojim je provela šest godina, tokom kojih su dobili sina. Nakon što je sa sportistom sklopila sporazum o razvodu, pevačica je prodala stan na Zvezdari i otišla u podstanare.

Na ovaj korak se odlučila zbog toga što ta nekretnina ne zadovoljava njene životne potrebe sada kada ima dete. Taj stan je kupila kada je bila sama, ali sada u njemu nema dovoljno prostora.

Inače, isplatila je kredit koji je podigla u švajcarcima, a koji je uzela da bi sebi obezbedila krov nad glavom. Sada pevačica plaća kiriju za stan koji je iznajmila na Vračaru i tu će biti sve dok se ne završi renoviranje još većeg životnog prostora koji će takođe iznajmiti, a koji ona želi da otkupi od vlasnika kada sve bude gotovo.

Sekulićka je želela da njen naslednik ima svoju sobu, ali i da ostale prostorije budu mnogo veće od onih u stanu koji je kupila još pre deset godina. Tu oazu mira je pronašla i sada strpljivo čeka da se radovi privedu kraju. Podsetimo, pevačica poslednje dve godine nije živela sa svojim izabranikom. Upravo je ta razdvojenost uticala na pogoršanje njihovog odnosa, koji je zahladneo, pa su pre šest meseci, nakon sve učestalijih svađa, doneli odluku da se razvedu. Uroš je ostao da živi u Švajcarskoj, jer je tamo vezan za posao, a Sekulićeva je sa sinom život nastavila u Beogradu.

Pevačica je i na svom Instagramu obrisala sve fotografije sa suprugom, a rešila je da se sada posveti poslu i vrati muzici i nastupima.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sekulicgoga/Instagram

Pogledajte još