MLAD SAM I ŽELJAN SVIH MOGUĆIH KOMBINACIJA: Marko Osmakčić progovorio o emocijama prema Viktoriji Mitrović i Marijani Zonjić (VIDEO)

Tokom današnje emisije radio Amnezija Nenad Aleksić Ša ugostio je Marka Osmakčića i Viktoriju Mitrović koji su pričali o svom odnosu koji ne jenjava u prostorijama Bele kuće. Takođe su se dotakli i Marijane Zonjić i konstatovali da je igrala rijaliti sa Markom!

- Kako ste? - upitao je Ša.

- Super smo! - odgovorio je Marko.

- Da li misliš da je ispravno to što sediš na dve stolice? - upitao je Ša.

- Svaki lav ima više lavica. Lav nije baziran na jednu lavicu. Ja nikada nisam sedeo na dve stolice, možda bih ja to voleo, ali ja nikada nisam sedeo. ili se opredelim za jednu, ili za drugu stranu! Možda je to bezobrazno ali se odlučim ipak za jednu stolicu. To što je bilo sa Marijanom, kratko je trajalo, nisu se razvile emocije. Ne bih davao značaj na tome, to povređuje Viktoriju. Ona shvata zašto se to desilo! Skandalozno je to sve, ali možda za nju lakše da shvati ejr zna kakv sam. Mlad sam i željan sam svega i svih mogućih kombinacija! Čovek pogleda i priželjkuje sa svih frontova! Ja sam Viktoriju zavoleo na krupan način. Marijana je videla moje poglede i uzvratila. Ja sam želeo da se sklonim od Viktorije i veze sa njim ali bilo je jako teško - rekao je Marko.

- Da li si ispravio sliku o sebi kad si ovo uradio Viki? - Upitao je Ša.

- Da, ispadne tako! Ja želim da budem još bolji pa uprskam sve! Da kažem u svakom zlu ima nešto dobro - ogovorio je Marko.

- Da li si siguran u odnos tebe i Viki? I da li može opet da ti se ponovi isto kao i sa Marijanom? - upitao je Ša.

- Ne, sa moje strane je ojačala ljubav, sada znam kako je bez nje teško, znam šta mi fali. Ja sam bio svestan tek kada sam ušao u odnos sa Marijanom. Meni je to bila škola i dobro mi je došlo! Sa Viktorijom je 60% strast, 40% emocija. Ja mislim da sam u nekim trenucima osećao veliku emociju, čak više nego strast! Falio mi je zagrljaj sa Viktorijom! - rekao je Marko.

- Da li veruješ u sve ovo što Marko priča? Mnogi ukućani komntarišu da se Marko vratio tebi zarad rijalitija, šta ti msiliš o tome? - upitao je Ša Viktoriju.

- Emocije se ne mere u procentima! Ja ga pažljivo slušam već danima, ja pokušavam da mu verujem! Dela su bitnija nego reči! On kada je ušao u odnos sa Marijanom, nisam imala potrebu da plačem! Ja sam videla da je Marijana bila ta koja je više potencirala na svemu tome. Ja sam u njegovorm pogledu videla nešto drugo! Ja ga vrlo dobro poznajem, pokušavam da ga shvatim. Ja sam mlađa od njega, ali sam zrelija. Izgleda da njega ponese trenutni osećaj - rekla je Viktorija.

- Ja sam izdvojio Viktoriju i ja sam je branio. I pitanje je šta Marijani smeta. Da je nju razbesnelo, to je okej, ali da ona dođe da mi plače posle tri dana, ma daj! Ma kakvo izvinjenje bre! Meni je Marijana i vrckasta i zgodna ali da se tako prodaš zbog kadra, to je jadno! - rekao je Marko za Marijanu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još