NIKAD NE NAJAVLJUJ DA JE TO PRAVA LJUBAV, BOLJE JE PAMETNO ĆUTATI: Jelena Gavrilović iskreno o emotivnom partneru i gubitku oca

Glumica Jelena Gavrilović ispred objektiva premijerne kamere podelila je utiske iz Dubaija, pa premijerno progovorila o svom partneru i teškoj godini za nama.

Jelena je u sunčano Dubaiju održala glamurozni koncert na Ekspo sajmu, a sada je puna utisaka.

- Baš je bilo lepo i u duhu naše tradicije, publika je bila malo relaksiranija nego što smo navikli na tim duhovnim svetkovinama. Tog dana smo bili glavna atrakcija, ima nešto u tom balkanskom ritmu što je potpuno neodoljivo. Pripremile smo se i repertoar je bio jako lepo selektovan iz 40 godina naše kinematografije, obuhvatio je džez muziku, rokenrol scenu. Publika se jako lepo zabavila - priča glumica.

Iako je u godini za nama nizala uspehe na poslovnom planu, okarakterisala bi je kao jednu od najtežih u životu jer joj je preminuo otac.

- Ova godina mi je bila možda najteža u životu. Borim se radom, kao i svi, rad je održao čoveka. Teško je prihvatiti neke stvari i pozdraviti se sa ljudima kojih više nema, ali uteha je da mi koji ostajemo, nosimo vrstu obaveze da budemo srećni baš zbog onih koji su nam to omogućili - dodaje Jelena.

Teške trenutke prebrodila je uz podršku partnera Darija, sa kojim je već četiri godine, a sa kojim je od nedavno započela i zajednički život.

- Imam tu sreću da imam podršku partnera, to je najvažnije za svaku ženu - istakla je Jelena.

- Uglavnom igram hladne likove i zle žene, pa svi misle da sam hladna i zatvorena, to je netačno. Postoji pravilo broj jedan, ne najavljuj da je to prava ljubav, bolje ćuti, jer nikad ne možeš da ispričaš onoliko koliko možeš da prećutiš pametno - zaključila je Gavrilovićeva.

- Čovek koji radi stvari kako oseća, nema šta da krije. Nekako dužni smo da našoj publici otkrijemo i neke stvari kroz koje prolazimo, svaki glumac ima svoju publiku. Oni se raduju sa tobom i pate kada prolaziš kroz teške trenutke - kaže glumica.

Izvor: Pink.rs
Foto: jelenagavrilovicofficial/Instagram

Pogledajte još