Dečiji festival za najmlađe Palilulce

U organizaciji Gradske opštine Palilula biće održan dugo očekivani Dečiji festival za sve male Palilulce i njihove vršnjake iz celog Beograda. Manifestacija će se održati u nedelju, 06. marta sa početkom u 11 h na parkingu BIG FASHION Parka, a ulaz za sve posetioce biće besplatan.

Ovaj jednodnevni porodični festival održaće se po prvi put na mnogima omiljenoj lokaciji za okupljanje u Višnjičkoj 84, gde će posetioci biti u prilici da uživaju u zabavnom programu namenjenom celoj porodici.

Dečiji festival obeležiće mnogobrojni zabavni programi koji će se odvijati na centralnoj festivalskoj bini gde će se smenjivati muzički i plesni nastupi, mađioničarski šou programi i atraktivni nastupi žonglera i perkusionista kao i dečija predstava „Šašavi štrumfovi“.

Program će se odvijati i na celom festivalskom prostoru na kojem će atmosferu dočarati levitirajuće figure koje su prava svetska atrakcija ali i štulaši i žongleri kao i maskote omiljenih dečijih junaka. „Photo booth“ je tu za stvaranje večnih uspomena, dok sve ljubitelje slatkih zalogaja očekuje „Bazar čokolade i poslastica“ na kome se mogu pronaći raznovrsne ukusne poslastice.

Ovo je ujedno i poslednjia u nizu zimskih manifestacija koju za svoje sugrađane priređuje Gradska opština Palilula ali ujedno najavljuje i niz proletnjih i letnjih aktivnosti koje će upotpuniti kulturni i zabavni život na Paliluli tokom predstojećih meseci.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još