OKRŠAJ U BELOJ KUĆI: Tara Simov nasrnula na Nenada Aleksića Ša, obezbeđenje nije moglo da je obuzda (VIDEO)

Tokom emisija "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan klip u kome su imali priliku da vide kako Nenad Aleksić Ša razgovara sa Matejom Matijevićem o tome kako mu Tara Simov brani da komuniciraju.

- Ovde u klipu Nenad govori kako ja pričam da ja vas napadam kako pričate o meni. Ja kupujem mir dva meseca. Poenta priče, problem je nastao kada sam ja pitala dečku iz obezbeđenja nešto i pokazakla mu srce, Ša je milsio da sam ja Anđelu pokazal srce. Nakon toga sam videla Mateju i Ša kako pričaju - rekla je Tara.

- Ma ona je gledala u Mateju dok je bila sa mnom - dodao je Ša.

- Čoveče ti si pljuvao Mateju sve vreme, a ja ću njega gledati uvek. Ja sam videla Ša i Mateju kako pričaju. pričajte vi drugari posle - rekla je Tara.

- Ma daj ne laži, koliki si ti lažov - govorio je Ša.

- Meni je bolesno da vi komuicirate a on mi je bivši dečko. Ti si to namreno radio, a ja sam sa njim pričala u hotelu, a Ša je iznerviralo što sam ja komkunicirala sa njim pre toga. Mateja likuje što sam ja u haosu- Nenad pokušava da odovji Mateju od mene - govorila je Tara.

- Ma on je meni prišao da pričamo o radiju, to šte je ona njega napada to je njen problem. Ona je istripovala da mi pričamo o njoj - rekao je Mateja.

- Nije to istina, ja nisam govorila da pričate o meni - rekla je Tara.

- Ma daj ne laži. Ja to ne radim, ti si ta koja pravi priče, je*ali te pčići. Ti si dokazala da si ološ raspali kojeg sam ka*ao ovde. Ti si navikla da se jebeš bez emocija. ka*ao sam te ovde - govorio je Ša.

- Ja moram da kažem da njihov odnos nema veze sa mnom - rekao je Mateja.

- Ti si retard i ološ koji se ka*a za pare - govorio je Ša dok se svađao sa Tarom.

Tara i Ša naprvili su iznenadni haos usred emsije "Gledanje snimaka". Miki Đuričić uspeo je da zadrži Ša, a obezbeđenje je ušlo u Belu kuću i razdvojilo bivši par.

Simova je nastavila da se zaleće na Nenada i poliva ga vodom, a obezbeđenje ju je izvelo iz Bele kuće.

Svađa Tare Simov i Nenada Aleksića Ša u toku noći je kulminirala. Naime, njih dvoje se nisu smirivali, a u jednom trenutku je ona bacila reperovu posteljinu u jezero, a potom se vratila u Belu kuću.

Tara je na putu do kuće uzela kamenje iz dovorišta veleleponog imanja, međutim obezbeđenje joj nije dozvolilo ulazak u kuću na vrata pa je ona ušla kroz prozor i gađala Ša kamenom, ali ga je promašila. Ona je zamalo pogodila Saleta Luksa koji je vešto izbegao kamen.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još