MISLIM DA JE ANA NAMERNO PODMETNULA SAT MENSURU: Majka Milice Veselinović oglasila se nakon ćerkinog nervnog sloma

Nakon sinoćnje drame maloletne Milice Veselinović pred kamerama rijalitija "Zadruga" oglasila se njena majka Ana Veselinović. Naime, Milica je sinoć doživela slom zbog situacije sa satom Ane Jovanović koji je završio kod njenog dečka Mensura Ajdarpašića u neseseru.

Miličina majka tvrdi da je upravo Ana podmetnula sat Mensuru sa ciljem da izazove njegovu svađu sa Milicom.

- Držim se. Gledala sam sve. Šta da kažem... Ja mislim da je Ana to namerno uradila, da je podmetnula sat Mensuru... Sad kad nije sa Anđelom, odlučila je da se pozabavi vezom Mensura i Milice. Malo se igra... Potresno je meni kao majci da gledam ćerku u onom stanju, ali ja razumem njene reakcije, to je neki bes. Mislim da nije sumnja u Mensura. Svi su se okomili na vezu Mensura i Milice, oni su trn u oku mnogima tamo - kaže Ana Veselinović i dodaje:

- Jedino mi je bitno da moja ćerka bude srećna, a da li to bilo sa Mensurom ili ne, videćemo. Ja ću prihvatiti bilo koju njenu odluku, samo da ima osmeh na licu. Kad vidim nju nesrećnu pored njega, normalno da nisam za vezu sa njim, ali to je zatvoren prostor. Ja da se mešam neću, ako joj je sreća pored njega, onda nemam šta ja tu dalje da pričam, želim joj sve najbolje. Uskoro joj je 18. rođendan, pa sam tužna jer nije sa nama. Samo da bude srećna, zadovoljna i da joj vidim osmeh na licu - poručila je Miličina majka.

Izvor: Pink.rs
Foto: TV Pink-Printscreen/Youtube

Pogledajte još