Jelen Top 10 turneja oduševila Šabac!

Domaćin Jelen Top 10 turneje bio je Šabački letnji festival. Da je domaći rock-n-roll više nego ikad aktuelan, potvrđuje prepun Hard Rock klub. Koncert je otvorio Block Out, što je bio odličan uvod za dobru žurku.

Klub je bio prepun, a atmosfera sjajna. Zahvaljujemo se svima koji su došli zbog nas, jer Block Out u Šapcu nije svirao 11 godina”, izjavio je Nikola Vranjković, član benda Block Out.

Posle nekoliko nedelja dobro posećenih koncerata u Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Sremskoj Mitrovici, Leskovcu, Pančevu i Šapcu, Jelen Top 10 turneja stiže i u Sombor.

Koncert u Somboru održaće se u subotu, 14. maja 2011, u Atrijumu Gradske kuće , sa početkom u 20.30 časova. Somborcima u goste dolaze bendovi Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program, Block Out i Veliki prezir. Ulaznice za koncert Jelen Top 10 turneje u Somboru mogu se nabaviti u pretprodaji po ceni od 400 dinara u kafeu Star (Trg Svetog trojstva 3), a na dan koncerta cena ulaznica biće 500 dinara.

Jelen Top 10 turneja pokrenuta je sa ciljem da promoviše kvalitetnu muziku i uzdigne je iz reda undergraunda, gde se trenutno nalazi po pitanju zastupljenosti u medijima. Planirano je da u okviru turneje, Jelen Top 10 obiđe ukupno 15 gradova.

Pogledajte još