LJUBOMORAN JE, IMAM STRAH OD TOGA ŠTA ĆE DA POMISLI: Aleksandra Subotić iskreno o odnosu sa izabranikom Petrom Raspopovićem Pecom

Aleksandra Subotić proslavila se učešćem u rijaliti programu prvo "Parovi", a zatim je učestvovala i u "Zadruzi".

Nekoliko godina kasnije Subotićeva se emotivno skrasila sa čovekom kog voli i koji je voli, a kojem je rodila sina, dok iz prethodne veze ima ćerkicu Magdalenu. Iz Beograda se preselila u Novi Sad, a sada je za domaće medije progovorila o sebi, svom životu u „srpskoj Atini“, odnosu sa sadašnjim partnerom i svom zanimanju.

Aleksandra je otkrila kako se snašla u Novom Sadu, gde trenutno živi.

- Iako već dugo živim u ovom gradu, moram priznati - još uvek ne najbolje. Znam gde su centar, tvrđava i neki lokali koje često obilazim. Da sam obilazila neka kulturna mesta po Novom Sadu, da se ne lažemo, nisam. Da moj Petar nije odavde, ja bih se vratila u Beograd. Imam drugačiju energiju, ovde imam dosta slobodnog vremena i svaku obavezu koju hoću da završim, završim odmah i sad - rekla je i ona , te istakla da i pored toga što ima supruga i dvoje dece i dalje voli da izlazi.

- Imam sreće što mi Petar sve dozvoljava, ništa mi ne brani i ima puno poverenje u mene jer nisam devojka koja bi napravila neku budalaštinu. Sa drugaricama često izlazim, posećujemo restorane i u tome uživam - rekla je Subotićeva, pa otkrila da je njen izabranik ljubomoran.

- Jeste! Gde ima ljubavi mora da postoji i ljubomora, on je stariji od mene i verujem da ima strah zbog mojih godina, i meni je to sasvim normalno.

Aleksandra se osvrnula i na to kako drugi muškarci reaguju na nju.

- Meni se muškarci ne udvaraju, mislim da imam taj odbrambeni stav pa me se plaše. Uvek sam ja ta koja osvaja. Koga god da sam pikirala za sebe, znala sam da će biti moj - rekla je ona i dodala:

- Ja sam sklop svega onoga što Peca nikada nije voleo, a na kraju se u to zaljubio. Poznato je da volim da se atraktivno oblačim, izlazim, ludujem, a njemu ovakav profil devojaka nikada nije bio privlačan.

Starleta je otkrila i kako je Peca gleda na njeno učešće u rijalitiju.

- On ima uticaj na mene. U rijalitiju sam bila samo mesec dana i bila sam istraumirana zbog toga šta će on da pomisli. Bez obzira na to što je ležeran i opušten, ima i strogu crtu, a ja imam strah od toga - rekla je ona, te istakla da joj majčinstvo teško pada.

- Iskreno, da! Kada sam imala samo Magdalenu bilo mi je mnogo lakše, a sad imamo taj problem što je ona dobila brata pa je postala ljubomorna. Ne može da prihvati da više nije jedinica.

Aleksandra je iznela i svoje mišljenje na temu šta je ona po zanimanju.

- Jako me zanima marketing i volela bih da se samo na to skoncentrišem. Od reklama se može lepo živeti. Počela sam da snimam i za Jutjub. U planu je jedan biznis o kom ne želim još da pričam. Ulažem u neke deonice i volela bih da postanem milionerka.

Izvor: Blic.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još