Šta piše štampa

BLIC - "Sudska presuda nasmejala i Cecu" o presudi SvetlaniRažnatović zbog malverzacija prilikom prodaje fudbalera "Obilića"."Bacili im keks i ostavili ih da umru", o sudbini izbeglica iz Libijena putu ka Evropi. "Vreme je za osvajanje Rolan Garosa", o planovimatenisera Novaka Đokovića.

VEČERNJE NOVOSTI - "Milioni za slobodu", o nagodbi tužilaštva saSvetlanom Ražnatović optuženom za malverzaciju prilikom prodajefudbalera "Obilića". "Ko je naručio ubistvo Đinđića", intervjuusa ministarkom pravde Srbije Snežanom Malović.

DANAS - "Brisel za status kandidata Srbiji bez obzira na Hag", oposeti glavnog tužioca Tribunala Serža Bramerca. "Moguće novosuđenje Trifunoviću u Hrvatskoj", o sudjenju oficirima JNA uHrvatskoj.

POLITIKA - "Svi zatečeni novim podacima", o ekonomskim problemimaSrbije i padu bruto-društvenog proizvoda. "Neposlušnost obara namaloj maturi", o maloj maturi u Srbiji. "Nemam vremena da uživam upeharima", intervjuu sa fudbalerom Mančester junajteda NemanjomVIdićem.

PRES - "Ceca: Želim novu šansu", o nagodbi tužilaštva i SvetlaneRažnatović. "Markoviću 100.000 evra", list piše da je ministarkulture Predrag Marković 2009. dobio zajam od Fonda za razvoj kojikontroliše G17 plus.

Pogledajte još