Ceca može da ima seks, ali samo kod kuće

Prena sporazumu koji je postigla sa sudom Ražnatovićeva će državi morati da isplatii milion i po evra u tri rate od po 500.000 evra.

Prvu ratu će platiti u roku od 15 dana od pravosnažnosti presude, drugu u roku od šest meseci, a treću u roku od dve godine, s tim što će za treću ratu biti stavljena hipoteka na vilu Ražnatovićeve u beogradskom naselju Dedinje.

Suđenje

Ceca će sa izuzetkom eletronske narukvice živeti kao i ostali sveti moći će da ima dečka, snima pesme, vodi decu u školu, i da ima seks, ali samo kod kuće piše "Alo"...

Ceca je juče u pratnji dugogodišnjeg advokata Dragana Krgovića, sestre Lidije Ocokoljić ii pripadnika obezbeđenja, ušla je u Viši sud.

Dok je sedela ispred sudnice nije pokazivala nervozu već je pričala sa Lidijom i dopisivala se mobilnim telefonom. Nekoliko minuta posle 12, ušla je u sudnicu. Poznata pevačica je tokom suđenja sve vreme lomila prste i čačkala nokte.

Na pitanje sudije da li je dobrovoljno priznala krivicu, ustala je i glasno rekla: - Naravno. - Da li ste svesne toga da nemate pravo na žalbu - pitala je sudija sestre. - Jesmo - odgovorila je Ceca. - Da - odmah za njom izgovorila je Lidija. Kada je sudija Marković konačno rekla da je nagodba prihvaćena, Ceca se nasmejala i prvo pogledala u advokata, a kasnije u sestru. - Hvala i do viđenja - veselim tonom sudsko veće pozdravila je Ražnatovićeva.

Po završetku suđenja Ceca nije želela da novinarima daje bilo kakve izjave.

Ražnatovićeva je htela da na jučerašnje suđenje da ponese i ličnu kartu svog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana (48), saznaje „Alo!“ od izvora bliskih pevačici.
- Mogla bih ponesem i Željkovu ličnu kartu, da bude sa mnom. Ionako ne sude i presuđuju meni, već njemu - rekla je u šali pevačica pre nego što krenula na suđenje.

Sporne transfere ugovarao Arkan, tvrdi izvor blizak Ceci

Sagovornik blizak pevačici kaže da se oseća poraženom zbog nagodbe, ali da je potpisala sporazum jer joj nije odgovaralo da se godinama vuče po sudu.

- Njoj je bio cilj da što pre reši celu agoniju jer je svesna da zbog sudskog postupka ne bi uvek mogla da putuje na koncerte, pa bi joj to smetalo u karijeri. Ona sve ove godina smatra da sude Arkanu, a ne njoj. Ona je na sudu rekla da je sve sporne transfere fudbalera za koje se tereti ugovorio Arkan još 1999, a da ih je ona samo realizovala posle njegove smrti - kaže izvor blizak folk pevačici.

(old_image)

Naš sagovornik otkriva i da će Ražnatovićeva već krajem meseca da ponese elektronsku narukvicu, po koju će da ode čim dobije presudu, da bi do kraja janura naredne godine izdržala kaznu.

Ražnatovićeva će u tom periodu moći da ide na dve-tri lokacije, a njen radijus kretanja treba da aminuje sud.

- Ceca neće smeti da napušta Beograd, ali će moći da se bavi svojim poslom. Neće smeti da drži koncerte ni druge javne nastupe, ali se kao prva lokacija pominje njen studio “Ceca mjuzik” na Vračaru, gde će da snima novi CD. U sklopu toga, moći će da snima i spotove, uz prethodnu saglasnost Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, koja će da kontroliše njeno kretanje. Takođe želi da sina i ćerku vodi u školu, ali i za to tek treba da dobije saglasnost - kaže prijatelj pevačice.

Iako će joj biti ograničeno kretanje, Ražnatovićeva će kako saznajemo moći da nesmetano prima goste i pravi slavlja u kući.

- Ceca će živeti sasvim normalno. Moći će da pravi žurke, da ima momka, ali sa njim neće moći da ima intimne odnose van svoje kuće, jer će njen radijus kretanja biti strogo kontrolisan - objašnjava sagovornik "Alo" iz suda.

(old_image)

Pogledajte još