Oprezni pred finale Kupa

BEOGRAD, 10. maja 2011. (Beta) - Treneri Partizana i Vojvodine Aleksandar Stanojević i Zoran Milinković rekli su u utorak da će njihove ekipe oprezno ući u finalnu utakmicu Kupa Srbije, ali da će sve učiniti da osvoje taj trofej.

Fudbaleri Vojvodine i Partizana u utorak od 20.15 na stadionu Crvene zvezde igraju u 63. finalu Kupa Srbije. To će biti prvi duel crno-belih i novosadskih crveno-belih u finalu tog takmičenja.

"Ne treba trošiti reči o ambicijama, dovoljna je motivacija što igramo u finalu. Vojvodina nas je pobedila tri poslednje utakmice, dve od kada sam ja trener Partizana, a mi u tim mečevima nismo postigli gol. Poštujemo protivnika, ali smo puni samopouzdanja jer iza sebe imamo jednu od najuspešnijih sezona u istoriji kluba, želimo da osvojimo 'duplu krunu' ", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Trener Vojvodine Zoran Milinković rekao je da njegova ekipa ne gradi optimizam na činjenici da je pobedila Partizan u prethodne tri utakmice.

"Tri utakmice su iza nas i te pobede protiv jednog velikog Partizana u sutrašnjem meču ne znače mnogo. Oni su na korak od četvrte uzastopne titule, učesnici su Lige šampiona i mi ne gradimo optimizam na bazi onoga što je prošlo. Koncentrisano dočekujemo meč, svi igrači su spremni i orni za finale", rekao je Milinković.

Pogledajte još