Ceca snimila CD

Služenje kazne kućnog pritovra, kako pišu mediji, neće izgleda smetati Ceci da održi mogući koncert na Ušću.

Kompozitor i producent, Aleksandar Milić Mili, kaže da je uprkos suđenju koje je bilo u toku, Ceca stigla da otpeva novih devet pesama, piše "Blic".

Od 30. maja jedna po jedna nova Cecina pesma može se preuzeti (uz novčanu nadoknadu) sa sajta www.miligrammusic.com. Ceo album sa svih devet pesama moći će da se skine 17. juna, kada će se na kioscima u Srbiji pojaviti njen novi CD.

Album u izdanju “Miligrama”, za koji Mili tvrdi da je najbolji u dosadašnjoj karijeri folk zvezde, rađen je u tajnosti i uspešno je završen pre nekoliko dana.

Kad igra Đoković Ceca pauzira

Ceca je poslednjih meseci svakodnevno radila u studiju “Miligram” i snimala nove pesme sa Aleksandrom Milićem s kojim sarađuje već punih 17 godina.

- Radilo se punom parom, bez pauze. U stvari, pravili smo pauzu svaki put kada igra Novak Đoković. I Ceca i ja smo njegovi vatreni navijači i samo za vreme teniskih mečeva nismo svirali i pevali, već navijali iz sve snage - priča Mili.

(old_image)

Svetlana - Ceca Ražnatović počeće da služi osmomesečnu kaznu kućnog zatvora početkom juna. Kuću od 2.000 kvadrata u ulici Ljutice Bogdana broj 3 moći će da napušta, ali samo uz odobrenje sudije Slađane Marković, koja je zadužena za postupak protiv pevačice. Narukvicu, međutim, neće moći da skida čak ni kad se kupa, piše "Kurir".

- Uz odobrenje sudije Ceca će moći da radi svoj posao - da peva. Nije isključeno ni da joj tokom služenja kazne budu odobrena putovanja na turneju po Srbiji i u inostranstvu i da održi koncert na Ušću ili Marakani. Sve zavisi od sudije, pa i to da li će joj odobriti da održi koncert na Ušću, kao što je svojevremeno planirala - kaže sagovornik Kurira iz beogradske Palate pravde.

S druge strane Mili tvrdi da Ceca zbog navedenih razloga neće promovisati novi album kao prethodne. To znači da neće javno istupati, gostovati na televiziji niti održavati koncerte.

- Umesto nje o njoj govoriće njene pesme - ističe Aleksandar Milić Mili.

Pogledajte još