ONA NEMA GDE DA ODE, NE ZNAM OD ČEGA ĆE DA ŽIVI: Nenad Aleksić Ša gušio se u suzama nakon diskvalifikacije Tare Simov iz "Zadruge 5" (VIDEO)

Nakon što je Tara Simov odlukom Velikog šefa diskvalifikovana iz "Zadruge 5" Nenad Aleksić Ša ne želi da prihvati to, pa je seo sa Mensurom Ajdarpašićem na kauč i počeo sa njim da priča o celokupnoj situaciji.

- Ja razumem šta mi on priča, ali smo joj mnogo šansi dali. Žao mi je do ja*a, danima sam pokušavao da je odvratim od toga - rekao je Ša.

- Što više daš, to te više je*e - rekao je Mensur.

- Otišla je predaleko - rekao je Ša.

- Sutra kad budeš shvatio da je nema, bićeš sje*an - rekao je Mensur.

- Već sam sje*an - rekao je Ša.

- Već plačeš u sebi. Ja mislim da bi trebalo na ovo da gledaš kao na školu - rekao je Mensur.

- Ona nije mene htela, živela je bez dinara. Nije imala da jede, molila je fanove da joj daju pare, pa je mene Duda zamolila. Ja dam njenoj drugarici pare, ona to veče ode da se vidi sa Vukom Mobom... Ja ne znam gde će ona sada, kapiraš, ne znam - ponavljao je Ša.

Popularni reper nije mogao da se "sastavi" nakon Tarine diskvalifikacije. Ša se nalazio u hotelu "Zadruga" i ronio je gorke suze.

Podsećanja radi, dok je nosio stvari u razgovoru sa Anom Jovanović otkrio je da sve vreme razmišlja o tome gde će biti Tara i sa kim, a kako će na dalje podnositi njeno odsustvo, ostaje nam da ispratimo.

Nakon što se isplakao u hotelu zbog toga što je njegova bivša devojka diskvalifikovana iz "Zadruge", on je otišao u pušionicu, gde ga je tešila Monika Jovanovska.

- Ne znam gde je, ne znam ni od čega će da živi - plakao je Ša.

- Ej, postoje i dalje dobri ljudi, šta ti je? Ne može tako da ostane. Pa gledaj, to je Tara, ona se uvek snađe - tešila ga je Monika.

- Ona nema nikog nigde - nastavljao je Ša.

- Sigurno je da će biti dobro i neće sigurno tako da ostane - rekla je Monika.

- Moja majka, gleda to konstantno i mislim da će moja majka da se umeša. Može da se desi da dođe kod mene u stan - rekla je Martina Petrović reperu, pa se obratila svojoj mami.

- Je l' ima ona nešto - pitao je Marko Osmakčić.

- Nema ništa - rekao je Ša.

Nakon što je Monika izašla iz pušionice, Martina i Aleksić su ostali sami. Ša je odmah počeo da plače, ali ga je Martina sve vreme tešila i uveravala da će njena majka pomoći Tari.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink.rs - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još