KUPILA SAM GROBNO MESTO PORED BIVŠEG MUŽA: Nada Obrić želi da bude sahranjena pokraj supruga koji ju je prevario

Pevačica narodne muzike, Nada Obrić, koja je četvrti put pobedila u teškoj borbi s rakom, otkrila je da je kupila grobno mesto pored svog bivšeg supruga od kojeg se zbog prevare razvela pre 18 godina.

Nada Obrić mislila je na crne dane, pa je pre izvesnog vremena kupila grobno mesti na Bežanijskom groblju i rešila sve tehničke obaveze oko toga.

- Čitala sam da se Lepa Lukić naljutila kad su je pitali je l' napisala testament i kupila grobno mesto. E pa ja ne bežim od toga. Biće to u Beogradu, na Bežanijskom groblju. Iako sam se od bivšeg muža Ace razvela pre 18 godina jer me je prevario, ja sam ipak odlučila da kada umrem budem sahranjena u istu grobnicu sa njim. Ipak sa tim čovekom imam dvoje dece, Itanu i Sašu. Verovatno će sad mnogi i da me osuđuju, ali baš me briga, to je moja konačna odluka i kraj - rekla je nada za nedeljnik "Star" i dodala:

- Ja nisam pisala testament, jer među mojom decom nema zle krvi, znaju oni šta ja imam i šta će da podele. Nemam strah ja od toga da unapred raspoređujem i delim. Moj pokojni muž i ja smo sve to na vreme rešili - završava ona.

Izvor: Nova.rs
Foto: obricnada/Instagram

Pogledajte još