TELO BEZ MANE: Bojana Ristivojević pohvalila se savršenim izgledom pet meseci nakon porođaja (FOTO)

Voditeljka televizije "Prva" Bojana Ristivojević 27. septembra prošle godine ostvarila se u najvažnijoj životnoj ulozi kada je postala majka.

Lepa tridesettrogodišnjakinja na svet je donela ćerkicu Mitru u čijem odrastanju uživa zajedno sa svojim izabranikom o kome ne želi da govori u javnosti.

Svega tri meseca od rođenja naslednice plavokosa dama vratila se na male ekrane dokazujući da istovremeno može da se posveti karijeri, ali i da brine o ćerkici.

Nakon naporne nedelje Ristivojevićeva je odlučila da sa porodicom provede vikend na Zlatiboru.

Domaćica jutarnjeg programa uživala je na bazenu hotela u kome je odsela i svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram pokazala kako izgleda pet meseci nakon porođaja.

Bojana je nosila minijaturni kupaći kostim, koji je istakao njenu savršenu figuru, a čini se da novopečena majka nema nijedan kilogram viška.

- Nameravala sam da fotošopiram fotografiju, ali sam odustala nakon što sam svaki put iskrivila gelendere na stepenicama bazena - napisala je duhovito voditeljka, a nakon njene objave oglasili su se oduševljeni fanovi koji su joj uputili mnoštvo komplimenata.

Foto: bokalica/Instagram
Foto: bokalica/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bokalica/Instagram

Pogledajte još